Alina Binder, soția Principelui Nicolae, ne arată burtica de gravidă. Luna viitoare va naște

Ultima actualizare:

    Alina Binder și fostul Principe Nicolae sunt căsătoriți din 2018
Alina Binder și fostul Principe Nicolae sunt căsătoriți din 2018

Alina Binder (32 de ani) va deveni mămică. Soția fostului Principe Nicolae (35 de ani) va naște luna viitoare. Până atunci, se mândrește cu burtica ei. Femeia s-a fotografiat și a postat apoi pe pagina sa de Facebook, pentru a împărtăși cu fanii bucuria ei.

Fostul Principe Nicolae şi soţia lui, Alina Binder, vor deveni părinţi pentru prima dată în luna noiembrie şi sunt cât se poate de nerăbdători să îşi ţină copilul în braţe.

Anunțul a fost făcut pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Fosta față reaglă și-a anunțat prietenii virtuali că va fi tată pentru a doua oară, căci deja are o fetiță dintr-o relație anterioară, prin intermediul unui mesaj în care a subliniat că cel mic va fi educat în spiritul valorilor tradiționale și al iubirii față de țară.

Alina este deja în luna a 8-a de sarcină și este tare mândră de burtica ei. La jumătatea lunii septembrie, aceasta a făcut un pictorial într-un parc și ne-a arătat cât de mult a evoluat sarcina ei.

Alina Binder, într-un pictorial în care ne arată burtica de gravidă
Alina Binder, într-un pictorial în care ne arată burtica de gravidă

”Aștepând minunea iubirii”, a scris tânăra, care radia toată. Ei i s-a alăturat și Nicoale, care a fost surprins de apartul foto în timp ce-i mângâia burtica soției.

„Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a declarat Nicolae pentru adevarul.ro.

Fostul Principe Nicolae nu a dorit să dezvăluie sexul copilului

Deși nu a dezvăluit numele bebelușului și nici ce sex va avea, fostul Principe a vorbit despre botez, explicând faptul că speră că evenimentul va apropia din nou Familia Regală.

„Bineînţeles. Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei”, a încheiat bărbatul.

Nicolae mai are o fetiță de 4 ani, dintr-o relație anterioară

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe nu a recunoscut copilul și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat atunci, după spusele sale.

Nicolae în timp ce-i mângâie burtica soției
Nicolae în timp ce-i mângâie burtica soției

În luna mai 2019, acesta a recunoscut public că este tatăl fetiței și a scris un mesaj amplu în care a subliniat că refuză să mai comenteze pe marginea acestui subiect în viitor. Iris împlinește în februarie 5 ani.

Pentru că a refuzat să-și asume obligația de tată, Regele Mihai l-a dezmoștenit și l-a exclus din linia de succesiune a Casei Regale. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-este-alina-binder-trecutul-amoros-al-sotiei-principelui-nicolae

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-tort-elaborat-au-avut-la-nunta-alina-binder-si-principele-nicolae

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net