Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru coronavirus: "S-a confirmat infecția și în cazul meu"

Ultima actualizare:

    Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus Sursă foto: Arhivă Click!
Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus Sursă foto: Arhivă Click!

Medicul Alexandru Rafila a anunţat joi că şi în cazul său s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus, după ce, iniţial, soţia sa fusese testată pozitiv pentru noul coronavirus. Cum se simte acum cel care este propunerea PSD pentru funcția de premier.

Medicul Alexandru Rafila a anunțat, în cursul serii de 10 decembrie, că a fost depistat cu noul coronavirus, la câteva zile după ce soția sa fusese confirmată pozitiv. “S-a confirmat infecţia şi în cazul meu, asta e situaţia. Am infecţia, s-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Sunt ok, după cum puteţi să vedeţi, mă simt bine”, a spus Rafila, într-o intervenție la Antena 3. 

Întrebat dacă a fost surprins atunci când a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus având în vedere că tot timpul a purtat mască, Alexandru Rafila a răspuns: “Am purtat mască. Toată problema a fost legată de contactul cu un coleg care se testase chiar cu foarte puţin timp în urmă, copiii noştri s-au jucat împreună, am mâncat împreună. (...) După câteva zile, am aflat că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg al meu lucrurile se confirmaseră”.

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier

Consiliul Politic Naţional al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila să fie propunerea de premier pe care social-democraţii o vor înainta la consultările de la Cotroceni, care vor avea loc pe 14 decembrie.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net