Alexandra Măceșanu ar fi împlinit duminică 16 ani. Unchiul ei vrea să facă un miting în Bucureşti

Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu

Duminică va fi o zi cumplită pentru familia Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă în iulie. Peste două zile, tânăra ar fi împlinit 16 ani, însă familia, în loc să-și serbeze copilul, îl va plânge și-l va jeli. În memoria adolescentei, unchiul ei vrea să organizeze o manifestație în Piața Revoluției din Capitală.

Pe 24 iulie, Alexandra Măceașanu, o copilă de doar 15 ani, a luat o mașină de ocazie din localitatea Dobrosloveni și l-a rugat pe șofer – nimeni altul decât Gheorghe Dincă - s-o ducă în Caracal, la liceul Mihai Viteazu, unde era elevă în clasa a IX-a. Nu știa în mașina cui se urcă și nu știa nici că va fi ultimul ei drum. A ajuns în oraș, dar nu unde s-ar fi așteptat, ci în casa propriului ei călău. Tânăra a fost bătută în mașină, legată de mâni, cu bandă adezivă la ochi și la gură și apoi după în casa ororilor. Aici, Dincă a omorât-o, iar apoi i-a ars cadavrul într-un cuptor improvizat. 

Alexandra s-a născut la 15 septembrie 2003, în localitatea Dobrosloveni, județul Olt, fiind primul copil al soților Măceșanu. Din spusele părinților și al profesorilor, învăța bine, avea note mari la școală și făcea parte dintr-un grup de dansuri populare.

Peste două zile, fata ar fi trebuit să-și serbeze ziua, alături de prieteni și de cei dragi, să mănânce tort și să sufle în lumânări. Din păcate, duminică, în casa familiei Măceșanu va fi liniște. O liniște apăsătoare. Familia nu-i va mai cânta la mulți niciodată.


    Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a postat acum câteva zile pe o rețea de socialziare un mesaj. El vrea să organizeze în memoria fetei un miting și îi cheamă pe români în piața Revoluției.

Mama și tatăl Alexandrei au trăit momente extrem de dureroase și pe 9 septembrie, când copila ar fi trebui să participe la festivitatea de deschidere a noului an școlar și ar fi intrat în clasa a X-a la liceul Mihai Viteazu din Caracal. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net