Alertă meteo. Azi este ”cod galben” de vânt puternic şi ninsori viscolite la munte

vant-frig-inghet-zapada.jpg

vant-frig-inghet-zapada
Meteorologii anunţă că, vineri, 7 februarie, până la ora 23.00, este ”cod galben” de vânt puternic şi ninsori viscolite, la munte
Foto: newsbucovina.ro

Meteorologii anunţă că, vineri, 7 februarie, până la ora 23.00, este ”cod galben” de vânt puternic şi ninsori viscolite, la munte. Va sufla vânt puternic, care va prezenta intensificări temporare în estul şi sud-estul ţării, cu viteze, în general, de 45 - 55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberând zăpada.

Meteorologii ANM anunţă că, vineri, 7 februarie, până la ora 23.00, este ”cod galben” de vânt puternic şi ninsori viscolite, în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură. Vântul va sufla cu 70 km/h şi va reduce semnificativ vizibilitatea. Până la finalul săptămânii, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopţilor.

harta_cod_galben_vremea.jpg

harta_cod_galben_vremea
Meteorologii ANM au emis ”cod galben” de vânt și ninsori visloite la munte
Foto: ANM

 

Alertă meteo. ”Cod galben” de vânt puternic

Astăzi, 7 februarie, până la ora 23.00, este vreme severă la munte. Potrivit meteorologilor, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură vântul va avea intensificări, temporar cu viteze de peste 70 km/h, astfel ninsorile vor fi viscolite, zăpada spulberată, iar vizibilitatea se va reduce semnificativ.

Până în 8 februarie, ora 2.00, întreaga ţară este sub incidenţa unei informări meteo de vânt puternic, care va prezenta intensificări temporare în estul şi sud-estul ţării, cu viteze, în general, de 45 - 55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberând zăpada.

”Intensificări ale vântului vor fi şi în restul ţării, dar pe arii mai restrânse. Se vor semnala ninsori, în general slabe cantitativ, în zonele de munte, local în nord, centru şi est, iar în cursul zilei de vineri (07 februarie) şi în regiunile sudice”, au transmis meteorologii ANM.

Potrivit acestora, până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopţilor.

Citește și:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea vineri și în zilele următoare

Autostrada Soarelui a fost redeschisă circulaţiei auto. Ce drumuri sunt în continuare blocate

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1