Alegeri prezidențiale 2019. Ce zodii sunt candidații și ce spun astrele pentru 10 noiembrie

Ultima actualizare:

    Sunt 14 candidați la alegerile prezidențiale din 2019. Din fiecare zodie sunt 2 – 3 candidați, dar în Pești, Leu, Fecioară, Scorpion și Taur nu este nici un candidatFOTO: Click!
Sunt 14 candidați la alegerile prezidențiale din 2019. Din fiecare zodie sunt 2 – 3 candidați, dar în Pești, Leu, Fecioară, Scorpion și Taur nu este nici un candidatFOTO: Click!

Mulți dintre români citesc zilnic horoscopul pentru a afla ce ”spun” astrele. Click! vă spune din ce zodii fac parte candidații la alegerile prezidențiale 2019 și cum sunt așezate planetele duminică, 10 noiembrie, când are loc primul tur de scutin.

Duminică, 10 noiembrie, mergem la vot să alegem pe viitorul președinte al României. Este primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. A fost o campanie electorală fără dezbateri majore, fără replici între candidați, fără promisiuni convingătoare, spun analiștii.

Dacă încă nu v-ați hotărât pe cine să alegeți ori dacă să mergeți la vot, Click! vă arată ce spun astrologii că s-ar putea întâmpla în această perioadă și ce candidați au mari șanse.

Sunt 14 candidați la alegerile prezidențiale din 2019. Din fiecare zodie sunt 2 – 3 candidați, dar în Pești, Leu, Fecioară, Scorpion și Taur nu este nici un candidat. Însă, cei mai mulți sunt în Vărsător.

Klaus Iohannis este Geamăn

Klaus Iohannis s-a născut pe data de 13 iunie 1959 (59 de ani) și este în zodia Gemeni. Astrologul Click! spune că pentru această zodie sunt tendințe favorabile care vor contribui la progres și reușită. Această perioadă va fi pozitivă pentru orice activitate colectivă, pentru carieră, afirmarea creativității, precum și pentru a vă satisface setea de călătorie. Luna noiembrie este ideală pentru a aduce ordine în casă. Începeți cu o curățenie generală.

Trei candidați sunt Raci

Dan Barna s-a născut pe 19 iulie 1975 (44 de ani), Theodor Paleologu s-a născut pe 15 iulie 1973 (46 de ani), iar John Ion Banu este născut pe 8 iulie 1960 (59 de ani). Pentru acești nativi, prima jumătate a lunii noiembrie este o perioadă favorabilă, cu zile pline de putere și energie, cu reacții fermecătoare și generoase din partea voastră. Nativii vor fi capabili să conducă cu succes negocieri, să găsească sponsori, asistenți și să fie inspirați ideologic în proiecte și situații noi. Pentru mulți, aceasta este o perioadă va fi una de realizare a planurilor, a ideilor creative, de dezvoltare a talentelor și de autoafirmare.

Kelemen Hunor și Ninel Peia sunt Balanțe

Kelemen Hunor s-a născut pe 18 octombrie 1967 (52 de ani), iar Ninel Peia s-a născut pe 7 octombrie 1969 (50 de ani). Pentru nativii din această zodie, la începutul lunii noiembrie interesele multora dintre voi vor să fie îndreptate spre zona finanțelor. Intuiția, subconștientul, abilitatea de a simți situațiile vor crește, iar acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea bună, să găsiți oamenii potriviți, să participați la proiecte profitabile. Și în această privință, prima jumătate a lunii, în ciuda nivelului scăzut al energiei vitale, poate fi deosebit de favorabilă.

Viorica Dăncilă și Cătălin Ivan sunt Săgetători

Viorica Vasilica Dăncilă este născută pe 16 decembrie 1963 (55 de ani), iar Cătălin Sorin Ivan s-a născut pe 23 decembrie 1978. Săgetătorii vor avea o perioadă mai încordată ca în restul zodiilor. Astrologul Click! spune că se pot ivi tensiuni la locul de muncă, în comunicarea cu colegii sau superiorii, multe stări de fapt se pot schimba, pot fi rearanjate și nu se va întâmpla deloc așa cum v-ar fi convenit vouă.

Mircea Diaconu este Capricorn

Mircea Diaconu s-a născut pe 24 decembrie 1949 (69 de ani). Astrologul Click! are vești bune, căci urmează o perioadă armonioasă, atât pentru sănătate, cât și pentru relațiile cu ceilalți. Vin 2 săptămâni bune pentru semnarea acordurilor, pentru trecerea la un nou loc de muncă, pentru formalizarea relațiilor de afaceri și recrutarea de angajați. În plus, va fi posibilă câștigarea de bani, găsirea de contracte profitabile, atragerea oamenilor potriviți, a specialiștilor și extinderea cercului cunoștințelor de afaceri.

Patru candidați sunt Vărsători

Trei candidați sunt din zodia Vărsător: Ramona Ioana Bruynseels (născută pe 14 ianuarie 1980, 38 de ani), Virorel Cataramă (31 ianuarie 1955, 64 de ani), Bogdan Stanoevici (22 ianuarie 1958, 61 de ani) și Sebastian Constantin Popescu (12 februarie 1982, 37 ani). Astrologul Click! spune că luna noiembrie este o perioadă destul de dificilă, când trebuie sa vă ocupați de probleme de carieră, să vă consolidați poziția profesională sau socială. În prima jumătate a lunii partenerii vor sprijini în mod activ aspirațiile voastre ambițioase și vor dori să participe activ la soarta voastră.

Alexandru Cumpănașu este Berbec

Alexandru Cumpănașu este născut pe 29 martie 1981 (37 de ani). Pentru acești nativi această perioadă poate fi dificilă, mai ales că va fi asociată cu transformarea spirituală. Poate că în prima jumătate a lunii noiembrie influența favorabilă a astrelor vă va ajuta la atenuarea unor situații neplăcute ce pot apărea în jurul vostru.  Cel mai probabil, va trebui să plătiți datorii, să vă ocupați mai mult de străini decât de problemele voastre. Cu toate acestea, veți putea să demonstrați cu succes talentele pe care bine le cunoașteți, să vă aratați independența creativă.

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019. Ei sunt cel mai puțin cunoscuți candidați

Alegeri prezidențiale 2019. Care sunt sloganurile principalilor candidați la cea mai înaltă functie în stat

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net