Ai vouchere pentru vacanța ratată în pandemie? Îți poți schimba destinația!

piscina-copii.jpg

Cu voucherele oferite de agenții în pandemie poți merge în vacanță în orice destinație
Cu voucherele oferite de agenții în pandemie poți merge în vacanță în orice destinație
Foto: Andreea Dancu

Vin vești bune de la agențiile de turism. Multe dintre ele nu doar că le-au oferit turiștilor vouchere pentru vacanțele ratate din pandemie, dar le oferă posibilitatea să schimbe și destinația. Indiferent dacă este vorba despre România sau o țară străină.

A venit vremea vacanțelor, astfel că românii care nu au reușit să plece anul trecut din cauza pandemiei o pot face acum. Și pot folosi voucherele primite de la agențiile de turism în contul plății sejurului neefectuat.

Cei de la Christian Tour le oferă posibilitatea clienților săi să-și schimbe destinația. Spre exemplu, dacă anul trecut și-au cumpărat vacanța în Turcia, pot pleca în contul voucherelor în Egipt, Zanzibar sau în oricare alt colț din lume.

La fel se poate și în cazul celor care au optat pentru un sejur în România, dar vor acum o destinație însorită din Africa, Asia ori au de gând ca la vară să petreacă o vacanță de neuitat în Grecia, Bulgaria, Spania, Italia etc.

marius-berca.jpg

Marius Berca te așteaptă anul acesta la Târgul de Turism organizat online
Marius Berca te așteaptă anul acesta la Târgul de Turism organizat online

”Dacă sejurul cumpărat este mai ieftin și vor unul mai scump, aceștia trebuie doar să plătească diferența de bani. În rest, le dăm posibilitatea să-și aleagă o nouă destinație. Și cei cu destinația din România sau cu circuite pot alege o vacanță în străinătate. Suntem flexibili. Este dreptul fiecărui român la vacanță”, a explicat Marius Berca, manager operațional la Christian Tour, la conferința de presă din Egipt.

Acest tour operator, care este lider de piață în România, a stabilit ca voucherele emise către clienții săi să fie valabile până în decembrie 2022.

Potrivit datelor oficiale, 70% dintre cei care au primit vouchere anul trecut le-au folosit deja ca avans în noile rezervări pentru 2021.

”În perioada aceasta, avem oferte speciale cu tarife reduse pentru toate destinațiile operate. Din 18 și până pe 24 februarie, organizăm Târgul de Turism online, cu reduceri suplimentare celor deja existente”, a mai spus Berca.

Christian Tour colaborează cu peste 1.300 de agenții din țară și are, în prezent, 40 de sedii deschise.  

 

Citește și: 

Târgul de Turism 2021. Pleci la mare 5 zile cu 270 de lei, două persoane. Cât costă vacanța în străinătate

Egiptul, țara unde românii se bucură de vară. Cât te costă vacanța la plajă, în Hurghada

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1