Ai grijă unde lași mașina! Un celebru avocat s-a trezit cu Mercedes-ul vandalizat în parcarea Afi Cotroceni

Ultima actualizare:
Dovada că avocatul a plătit parcarea
Dovada că avocatul a plătit parcarea

Hotii i-au furat vineri seară, 18 ianuarie, avocatului Adrian Cuculis oglinzile de la bolidul de lux, din parcarea AFI Cotroceni, care e cu plata. Este un Mercedes, de 40.000 de euro, iar paguba se ridica la 4.000 de lei.

 "Am depus plângere la secția 22 și s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat. Luni dau în judecată mallul pentru că, după ce te pune să plătești parcarea, rămâi fără bunuri. Reprezentanții AFI Cotroceni spun că nu au nicio treabă. Eu vă zic juridic că au și le voi cere daune morale de 10.000 de lei", ne-a decarat celebrul avocat.

Mașina avocatului Adrian Cuculis
Mașina avocatului Adrian Cuculis

Politistii spun ca se confruntă cu multe astfel de cazuri. "Din păcate sunt numeroase cazuri de furturi de componente auto: oglinzi, ștergătoare, capace de la roți, dar nu putem vorbi despre un grup organizat, care acționează într-un anumit loc", ne-a precizat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei. Pentru a da de urma hoțului, oamenii legii de la Sectia 22 vor cere imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta parcarii mall-ului.


    Mașina avocatului Adrian Cuculis
Mașina avocatului Adrian Cuculis

AFI Cotroceni le pune la dispoziție clienților locuri în parcarea subterană contracost. O oră este taxată cu 2 lei. "Conducătorilor auto li se recomandă să nu lase la vedere, în autovehicule obiecte de valoare. Administrația Parcării, respectiv a centrului comercial AFI Cotroceni nu răspunde de eventualele daune, prejudicii sau furturi ce pot avea loc în parcare", după cum anunță proprietarul în Regulamentul de parcare al Centrului Comercial AFI Cotroceni.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net