Agentul acuzat de pedofilie ar fi violat o minoră în 2012 și a agresat alta în 2009

2018-01-08_suspect_pedofilie-1641.jpg

Sursa foto Inquam Photos/ George Călin

Au apărut detalii absolut halucinante despre trcutul polițistului acuzat de pedofilie. Acesta este acuzat și de viol!

Eugen Stan, poliţistul de la Rutieră care a agresat vineri dimineaţă doi copii, în lift, are un trecut pe cât de şocant, pe atât de scandalos. În urma audierilor anchetatorii ar fi aflat că acesta a mai violat o minoră, în 2012, și a agresat alta în 2009. Suspectul, Eugen Stan, agent la Poliția Rutieră, a fost reținut după ce le-a mărturisit colegilor săi că ”așa iubește el copiii”. 

Agentul, în vârstă de 45 de ani, a fost depistat duminică seară, iar cel mai probabil urmează să fie emisă o ordonanță de reținere pe numele acestuia. Colegii săi au fost cei care l-au recunoscut si au anunțat poliția. Bărbatul a fost audiat pe parcursul întregii nopți și și-a recunoscut fapta. Mai mult decât atât el a recunoscut o faptă similară pe care a comis-o în anul 2015. Evaluarea psihologică se face la fiecare 3 ani în cadrul Poliției, iar pentru cei care conduc autovehicule, evaluarea se face anual, informează Digi24. Se pare că pedofilul a reușit, totuși, să treacă testele cu brio.  

Loading...
 
 

Citește și

  • Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii într-un lift, într-un bloc din București, zona Drumul Taberei,a fost reținut de polițiști. Informații șocante depsre cine este aces individ ies la iveală. Lucrează ca polițist la Brigada Rutieră și a fost recunoscut de colegii, care după ce au văzut imaginile difuzate în cadrul buletinelor de știri, l-au dat pe mâinile oamenilor legii.