Agent de pază împușcat de un client la un ștrand din Pitești

Ultima actualizare:

    Colegii paznicului rănit l-au însoțit la spital
Colegii paznicului rănit l-au însoțit la spital

Frica de înec nu mai este principala grijă pe care o pot avea clienții la un ștrand. Mai nou, cei veniți să se răcorească trebuie să se ferească de împușcături. Un agent de la o firmă privată de pază din Piteşti, aflat în timpul liber, a fost împușcat de un client supărat potrivit agenției Mediafax

Evenimentul s-a petrecut la un bazin public din cartierul Trivale, iar agresorul a folosit un pistol cu bile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Totul a început după o altercație verbală, terminată cu amenințări, între un grup de tineri și un agent de pază. Conflictul a pornit de la un banal stropit cu apă.

Grupul de tineri a plecat de la ştrand dar câțiva membri s-au întors după două ore iar unul dintre aceştia l-a împuşcat pe paznic în zona spatelui şi l-a lovit cu pistolul în cap.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar şi de poliţie. Tânărul care a tras cu arma a fost încătuşat şi dus la Secţia 3 de Poliţie Piteşti pentru audieri.

Victima a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Argeş.

"Pacientul e în stare bună, nu are niciun grad de conştienţă alterată. Are o mică plagă în zona parietală şi două împuşcături în spate, de alice, două plăgi de 0, 5 cm superficiale. Spune că a avut o altercaţie cu cineva care i-a dat cu pistolul în cap şi i-a tras două alice în spate. În momentul de faţă îi facem investigaţiile. E fără niciun risc vital", a declarat pentru Mediafax, Frătoaica Gheorghe, medic de urgenţă UPU Argeş

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net