Adormirea Maicii Domnului. Cea mai puternică rugăciune care îți împlinește orice dorință. Când trebuie s-o rostești

icoana-sfanta-maria.jpg

Icoană cu Sfânta Maria și Pruncul
În fiecare an, la 15 august sărbătorim Adormirea Maicii Domnului
Sursa foto: Facebook

Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai importante sărbători religioase celebrate în fiecare an la 15 august. Cea mai puternică rugăciune de Sfânta Maria, care îți îndeplinește orice dorință, trebuie rostită începând cu o zi înainte de marea sărbătoare.

Adormirea Maicii Domnului. Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Maria născătoare de Dumnezeu 

În ziua Adormirii Maicii Domnului, zi de mare sărbătoare creștină, credincioșii rostesc o rugăciune despre care se supune că ar avea efecte miraculoase. Te poți ruga începând cu o zi înainte pentru sănătatea ta și a familiei tale, pentru noroc, belșug în casă, fericire, pentru bani ți prosperitate, iar femeile care își doresc copii se pot ruga la Sfânta Maria să le ajute să devină mame. Iată ce trebuie să spui pentru ca Sfânta Maria să-ți îndeplinească dorința!

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și-n durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”. Apoi,trebuie să spui rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi să rostești următoarele: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”.

În ziua în care sărbătorim Adormirea Maicii Domnului creștinii spun o rugăciune și respectă anumite tradiții și obiceiuri. Pe 15 august nu se face curat în casă, nu se spală, nu se calcă, nu se merge la câmp, nu se lucrează. În schimb se dă de pomană pentru sufletele celor morți. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1