Adolescentele din Brăila care dispăruseră după ore au fost găsite. Fuga lor fusese planificată

colgiu-gabriela-antonia-si-patranoiu-andreea-nicoleta.jpg

Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu
Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu
foto: News.ro
Citeste tot despre: 

Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu, ambele de 15 ani, au fost găsite după ce, pe 3 februarie, mama uneia dintre ele şi fratele celei de-a doua au anunţat Poliţiei dispariţia lor. Colege de bancă la Liceul "Mihai Sebastian" din Brăila, adolescentele au dispărut luni, imediat după cursuri.

Cele două minore au fost găsite pe raza municipiului Braila. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni și în acest moment stau de vorbă cu poliția, anunță Infobraila.ro.

Sursa citată scrie că mama uneia dintre fete a continuat să sune pe telefonul mobil, cu toate ca aparatul era inchis. Continuând să sune, fata i-a răspuns și i-a spus mamei unde sunt. Astfel au fost găsite. Dirigintele celor două adolescente a declarat, pentru INFOBRAILA, ca nimic din comportamentul fetelor nu trăda faptul că vor să plece de acasă. “Pâna la ora 14.00 fetele au fost la ore. Absențe nu aveau, nu au dat nimic de bănuit. Erau eleve de notele 7 și 8. Familiile lor țineau legatura cu mine. Ieri, între orele 14.00-15.00, fetele au fost acasă, și-au luat telefoanele și încărcătoarele și apoi au plecat“.

Știrea inițială:

Două tinere din Brăila, colege de bancă, date în urmărire după ce au plecat de la cursuri şi nu au mai revenit

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și