Tânără ucisă cu 15 lovituri de cuţit în Botoșani și abandonată în pădure. Ucigaşul are 16 ani

petronela-mihalachi-ucisa-in-padure.jpg

Petronela a fost omorâtă pentru că a râs de iubita criminalului
Citeste tot despre: 

Criminal la 16 ani. Este cumplita bănuială care planează asupra unui adolescent din Botoșani, principalul suspect în cazul uciderii unei fete de 18 ani, Petronela Mihalachi, găsită într-o pădure înjunghiată de 30 de ori. Ucigaşul, Bogdan Ionel, are 16 ani şi după crimă şi-a abandonat victima într-o pădure.

Potrivit adevărul.ro, cadavrul tinerei de 18 ani a fost descoperit, miercuri după-amiază, în pădurea de la Pacea, la marginea municipiului Botoşani.

Cadavrul adolescentei, elevă la un liceu din oraş, a fost găsit de un bărbat care-şi plimba câinele și care a povestit că victima avea tricoul ridicat şi era plină de sânge. Medicii au constatat că murise de aproximativ o oră de la momentul descoperirii, din cauza plăgilor înjunghiate, dintre care una dintre ele, se pare că i-a atins inima. Anchetatorii au descoperit răni și pe mâinile fetei, semn că aceasta s-a luptat cu agresorul. A fost identificat deja un suspect, un adolescent de 16 ani.

Petronela Mihalachi a fost găsită înjunghiată de 30 de ori într-o pădure din Botoşani, iar asasinul ei este Bogdan Ionel, în vârstă de 16 ani, prieten cu victima. Potrivit antena3.ro, cei doi au mers în pădurea Pacea pentru o şedinţă foto, cu Petronela model. Bogdan are un studio foto şi era pasionat de fotografie, nefiind prima oară când o imortaliza pe fată.

Tânărul s-a enervat însă după o discuţie în contradictoriu în care Petronela i-a spus că prietena lui e grasă şi urâtă. Orbit de furie, el a scos un cuţit pe care îl avea asupra lui şi a atacat-o pe fată. Aceasta a încercat să se lupte cu criminalul, dar a fost răpusă de 30 de lovituri. Adolescentul a fost reţinut şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. Tânăra de 18 ani era originară din Ştefăneşti şi învăţa la Colegiul Economic din Municipiul Botoşani

Loading...
 
 

Citește și