Adolescent de 17 ani, internat în spital cu simptome de sindrom coronarian acut la trei zile de la vaccinare

vaccin-covid-pixabay.jpg

vaccinare, vaccin covid, vaccinare cabinete medici de familie
DSP Bacău face o anhetă duă ce un pacient de 17 ani a ajuns la spital cu simptome de sindrom coronarian acut, la trei zile de la vaccinare
FOTO (genrică) Pixabay.com
Citeste tot despre: 

DSP Bacău a lansat o anhetă după ce un pacient de 17 ani a ajuns la spital cu simptome de sindrom coronarian acut, la trei zile de la vaccinarea cu serul Pfizer, doza a doua. Medicul curant din cadrul Spitalului Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti nu a raportat cazul ca fiind o posibilă reacţie postvaccinală.

”Pacientul în vârstă de 17 ani şi 10 luni din judeţul Bacău s-a prezentat la Spitalul Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti - Compartiment Primire Urgenţe, la data de 08.06.2021 cu urmatoarea simptomatologie: tuse, cefalee, mialgii, durere toracică. Conform informatiilor detinute la nivelul CPU-Spital Onesti, persoanei în cauză i s-au efectuat multiple investigaţii clinice şi paraclinice”, a transmis, miercuri, DSP Bacău.

Ca urmare a emiterii suspiciunii de sindrom coronarian acut de către medicul cardiolog, pacientul a fost transferat în aceeaşi zi la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, pentru investigatii suplimentare.

DSP Bacău precizează că pacientul este în contnuare internat în spital, cu stare generală ameliorată.

”Menţionăm ca pacientul a fost vaccinat în data de 05.06.2021 cu vaccin Pfizer (doza II), iar medicul curant din cadrul Spitalului Municipal Sf. Ierarh Dr. Luca Oneşti, nu a raportat cazul ca fiind o posibilă reacţie postvaccinală. Diagnosticul final se va stabili după parcurgerea tuturor investigaţiilor de specialitate”, a mai prcizat DSP Bacău.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1