Admiterea la liceu 2019. Ultima medie la ”Frații Buzești” a fost 9,91! Top 10 al mediilor de admitere

admitere-liceu.jpg

Admitere la liceu 2019. Rezultatele repartizării computerizate la liceu au fost publicate vineri dimineaţă (12 iulie)
Rezultatele repartizării computerizate la liceu au fost publicate vineri dimineaţă (12 iulie)
FOTO: Click!

Rezultatele repartizării computerizate la liceu au fost publicate vineri dimineaţă (12 iulie), astfel că cei peste 146.000 de absolvenți de gimnaziu au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a. Ultima medie la ”Frații Buzești” din Craiova a fost 9,91. Top 10 al mediilor de admitere la liceu 2019.

Au fost 429 de medii de 10 la Evaluarea națională 2019. Acești absolvenți de gimnaziu au intrat la liceul dorit. Așa se face că cele mai bune licee din țară au avut ultima medie de admitere foarte mare.

Admiterea la liceu 2019. Top 10 al mediilor de admitere

Clasele de la Colegiile ”Sf. Sava”, ”Gheorghe Lazăr” şi ”Spiru Haret” din Capitală, ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa, ”Vasile Alecsandri” din Galaţi şi ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila se regăsesc în Top 10 după ultima medie de admitere.

 • Pe primul loc se situează clasa de Ştiinţe ale naturii de la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, cu ultima medie de admitere 9,91.
 • Locul al doilea revine clasei de Matematică - Informatică bilingv, de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", cu media 9, 89, urmată de clasa de Ştiinţe ale naturii de la acelaşi liceu, cu 9,85.
 • Urmează, clasele bilingve de Matematică - Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ambele cu 9, 84.
 • Acestea sunt urmate de două clase ale Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti: Matematică - Informatică - 9,80 şi Știinţele naturii - 9,73.
 • La egalitate, cu 9,71, sunt Colegiul  ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  - Matematică-Informatică şi  Colegiul ”Vasile Alecsandri” din Galaţi - Ştiinţe ale naturii - bilingv.
 • Pe următoarea poziţie se află patru licee, cu 9,69 ultima medie: Colegiul Naţional "Sfântul Sava" - Matematică - Informatică, Colegiul Naţional ”Spiru Haret” - Matematică - Informatică bilingv, ambele din Bucureşti, precum şi Secţiile de Matematică - Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa  şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova.
 • Următorul loc revine Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa - Ştiinţe ale naturii şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova - Matematică - Informatică, cu ultima medie de admitere 9,68.
 • Ultima medie din Top 10 este 9,67, de la Colegiul ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila - Secţia de Matematică - Informatică bilingv.

Citește și

Peste 52.000 locuri în școlile profesionale. Elevii primesc burse

Câștigi bani la școală. Colegiul care pregătește vânzători de hipermarket

Loading...

Citește și

 • Ministerul Educației pune la dispoziție ghidul completării fișei de înscriere la liceu.

  Sâmbătă, 29 iunie, se vor afișa rezultatele finale de la Evaluare națională 2019, după soluționarea contestațiilor. Va urma înscrierea la liceu 2019. Ministerul Educației pune la dispoziție ghidul completării fișei de înscriere la liceu. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi!

 • Pe primul loc în topul celor mai bune licee din Bucureşti este Colegiul Naţional ”Sfântul Sava”

  Absolvenții de gimnaziu dau Evaluarea națională, după care vor avea din nou emoții la admiterea la liceu. Părinții lor visează să își vadă copilul la cel mai bun liceu. Iată care sunt cele mai bune licee din București și în fiecare sector din Capitală!