Actorul Ciprian Nemeșiu a murit. Mesajul dureros al colegilor. Tânărul de doar 39 de ani s-ar fi sinucis

Ultima actualizare:

    Actorul Ciprian Nemesiu s-a sinucisfoto: Facebook
Actorul Ciprian Nemesiu s-a sinucisfoto: Facebook

O știre neagră vine din lumea actorilor. Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație Freeze, a murit luni, 8 Martie, la vârsta de 39 de ani. Se pare că actorul s-ar fi sinucis. Surse din Poliție au confirmat informația pentru Click!, însă cauza decesului va fi stabilită abia după efectuarea necropsiei.

Ciprian Nemeșiu (39 de ani), membru al Trupei Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, și-ar fi pus capăt zilelor luni, 8 Martie. Potrivit unor surse din Poliție, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei. Știrea a căzut ca un trăsnet în rândul celor care l-au iubit și cunoscut. "Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!", este mesajul de "adio" pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

Cine este Ciprian Nemeșiu

Actor și economist, Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureștene. Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.


    Ultima fotografie publicată de Ciprian Nemesiu pe Facebookfoto: Facebook
Ultima fotografie publicată de Ciprian Nemesiu pe Facebookfoto: Facebook

Ciprian Nemeșiu, ultima postare pe Facebook

Ultima postare a lui Ciprian Nemeșiu pe Facebook dezvăluia poftă de muncă și dragoste de scenă. Actorul anunța că începe un nou curs de improvizație, iar vestea a fost bine primită de prietenii lui virtuali. "Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto - cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine ... mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă", scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

Știre în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net