Accident transmis pe Facebook. Doi adolescenți din Vrancea au murit

Ultima actualizare:

    Șoferul încerca să fixeze telefonul pe bord când a pierdut controlul și a intrat într-un podețfoto: captură
Șoferul încerca să fixeze telefonul pe bord când a pierdut controlul și a intrat într-un podețfoto: captură

Doi adolescenţi, unul de 14 ani, celălalt de 18 ani, au murit în urma unui grav accident de circulaţie produs joi seară pe Drumul European 85, în judeţul Vrancea. Șoferul și un alt pasager au fost transportați la spital cu răni grave. Cei patru îşi transmiteau live, pe Facebook, plimbarea cu mașina.

Imaginile cumplite au fost transmise în direct pe Facebook. Din filmare se vede cum şoferul de 19 ani umbla la telefonul mobil cu câteva secunde înainte de a pierde controlul volanului şi de a intra într-un podeţ. 

Șoferul încearcă să fixeze telefonul mobil pe bordul mașinii cu volanul pe dreapta și spune: ”Puneți centura că începe aventura. Decolăm!”. Aparatul ajunge pe bord, aproape de parbriz, dar cade, iar cel de la volan se străduieşte să-l aranjeze. O secundă mai târziu se petrece tragedia!

Pasagerii de 14 şi 18 ani au murit pe loc. Primul era pe scaunul din faţă, lângă şofer, celălalt pe bancheta din spate. Şoferul şi cel de-al patrulea tânăr au ajuns în stare gravă la spital. La faţa locului au venit în scurtă vreme zeci de prieteni ai băieţilor.

Tânărul de 18 ani ani este cercetat pentru ucidere din culpă.

Călătoriile transmise live pe Facebook, un ”sport” periculos

Nu mai departe de luna mai a acestui an, șoferul unui microbuz care aducea în țară opt români din Slovenia a murit împreună cu pasagerii lui pe DN4 din Ungaria, după ce a încercat să transmită live pe Facebook călătoria. Cu ochii în telefon, el a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal, la viteză foarte mare, cu un camion de mare tonaj care transporta nisip. Șoferul și cei 8 pasageri ai microbuzului înmatriculat în Mureş au murit pe loc.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net