Accident spectaculos la Ploiești. Un tramvai lovit de un BMW a deraiat și a ajuns într-un parc

Ultima actualizare:

    În tramvai se aflau 15 călătoriSursa foto: Adevărul/Diana Frîncu
În tramvai se aflau 15 călătoriSursa foto: Adevărul/Diana Frîncu

Un tramvai care circula pe linia 101 din Ploiești a deraiat în urma coliziunii cu un autoturism, iar în urma impactului un călător a avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs azi dimineață, în centrul orașului, la intersecția străzilor Democrației și Lupeni.

Tramvai lovit de BMW la Ploiești. O persoană rănită

Accident spectaculos azi după-amiază. în centrul orașului Ploiești, în zona pieței Anton. Un tramvai care circula pe traseul 101 a fost lovit de un BMW, a deraiat și a ajuns într-un parc, scrie observatorulph.ro. În tramvai se aflau 15 persoane și doar un singur călător a avut nevoie de îngrijiri medicale, a transmis într-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.  Este vorba despre o femeie în vârstă care în urma impactului s-a dezechilibrat și a căzut. Ea a fost preluată de Ambulanță și transportată de urgență la spital. Din fericire starea sa de sănătate este bună, leziunile suferite fiind minore. 


    Accidentul s-a produs din vina șoferului autoSursa foto: Adevărul/Diana Frîncu
Accidentul s-a produs din vina șoferului autoSursa foto: Adevărul/Diana Frîncu

Șoferul autoturismului nu a acordat prioritate

Potrivit directorului societății de transport urban Ploiești, accidentul s-a petrecut din vina conducatorului auto. Șoferul, de 34 de ani, nu ar fi acordat prioritate tramvaiului. „BMW-ul a intrat cu viteză în partea lateral-faţă a tramvaiului, iar din inerţie, tramvaiul a deraiat. Din fericire, atât şoferul autoturismului cât şi vatmanul (54 de ani)  au scăpat fără să fie răniţi. A fost rănită uşor doar o persoană care se afla în tramvai. Era un călător mai în vârstă care se pare că s-a dezechilibrat şi s-a lovit. Are leziuni minore”, a declarat Nicolae Alecsandri, directoriul TCE, scrie Adevărul. 

Vatmanul și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net