Accident mortal în Bistrița! Mașină în care se aflau trei copii, lovită în plin de un TIR

accident-bistrita.jpg

Accident pe DN17
Un bărbat a murit şi o fată de 17 ani este în stare gravă, după un impact devastator
Foto: ISU Bistrița Năsăud
Citeste tot despre: 

Tragedie în Bistrița! Un autoturism și un autocamion au fost implicate într-un accident, pe pe DN 17, în localitatea Uriu, vineri seară (14 august). Două persoane au fost găsite inconştiente.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului cinci victime, dintre care una încarcerata, în stop cardiorespirator. Este vorba despre conducătorul autoturismului, un barbat în vârstă de 45 de ani, care din păcate nu a supraviețuit. Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani și trei copii ( fetițe in varsta de 3, 14 și 17 ani) au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echipajelor de Intervenție, relatează observatornews.ro.

Femeia și fetiță de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar fetele în vârstă de 14 ani, respectiv 17 ani au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.

Starea adolescentei in varsta de 17 ani s-a agravat pe timpul transportului, astfel că echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud a fost nevoit să o intubeze.

Loading...