Accident grav la Circul Globus! Un acrobat a căzut de la înălţime în timpul spectacolului

Ultima actualizare:

    Bărbatul se află la Spitalul Floreascafoto: arihiva Click!
Bărbatul se află la Spitalul Floreascafoto: arihiva Click!

Tragedie în arena circului Globus, care în timpul unui spectacol! Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, bărbatul fiind transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Acrobatul se afla la înălţime şi executa un număr la o înălţime de opt metri, denumit "roata morţii". Martorii povestesc că bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Potrivit primelor informaţii, acesta este un colaborator străin al circului de stat. 

"Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri", a declarat, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, citat de news.ro. Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Sectia 6 Poliţie a deschis o anchetă la faţa locului pentru a stabili cauzele accidentului de muncă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net