Accident cumplit la metrou! Un bărbat a fost târât în tunel, după ce s-a prins în ușa trenului

Ultima actualizare:

    Un bărbat a fost târât în tunel, după ce s-a prins în ușile metroului Foto: Arhivă Click
Un bărbat a fost târât în tunel, după ce s-a prins în ușile metroului Foto: Arhivă Click

O scenă desprinsă parcă din filmele de groază a avut loc la metroul din Capitală miercuri, 9 octombrie, după ce un bărbat a fost prins în ușile trenului și a fost efectiv târât de acesta în tunel, prezentând mai multe traumatisme la nivelul piciorului și în zona capului.

Scenă de groază la metrou, miercuri după-amiază, după ce un bărbat și-a prins piciorul în ușa unui tren și a fost târât de vehicul în tunel. Incidentul a avut loc la stația 1 Mai, trenul mergând în direcția Străulești. Potrivit martorilor, citați de Antena 3, omul a vrut să intre în metrou, moment în care s-au inchis ușile brusc, piciorul i-a fost prins în uși, iar metroul l-a târât pe toată lungimea peronului. De asemenea, se pare că bărbatul nu a murit, însă ar fi fost plin de sânge în zona capului și a piciorului. 

Se pare că bărbatul s-a izbit de oglinda mare din capătul peronului, înainte de intrarea in tunel, dar s-a lovit și de balustradă. Acesta are în jur de 50 de ani. Circulația pe sens a fost închisă. 

Cum s-a întâmplat accidentul de la metrou 

Potrivit unui martor, bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, a vrut să urce în vagon, când ușile s-au închis brusc. Menționăm că la magistrala spre Străulești încă unde operează trenuri de tip vechi, iar modul în care se închid ușile acestora este unul violent. Bărbatul a fost târât pe tot peronul și deși a țipat, conductorul trenului nu l-a auzit. La scurt timp, bărbatul a fost izbit de balustrada de la capătul peronului și apoi de oglinda mare retrovizoare în care ar fi putut fi zărit. Victima a supraviețuit, dar e rănită la cap și ar avea piciorul rupt.

Metrorex va deschide o anchetă

"Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în stația de metrou 1 Mai, un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron.Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acționând sistemul de frânare de urgență.  Personalul de conducere a trenului a anunțat echipele de salvare, însă persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului.Se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.Regretăm incidentul și insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranța circulației și a pasagerilor", a spus directorul general, Marin Aldea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net