99 de persoane, printre care și cântăreți, acuzate că au cerut și au primit ajutor de la stat în pandemie, cu acte false

politia.jpg

foto: Click!

Un număr de 99 de persoane din Bucureşti, Călăraşi şi Dâmboviţa, printre care şi lăutari, care ar fi beneficiat ilegal de indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul pandemiei, vor fi audiate într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu 1,5 milioane de lei.

”Astăzi, 25.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 99 mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar  privind săvârşirea unor infracţiuni  de înşelăciune”, anunţă Poliţia Capitalei.

Prejudiciu de 1.500.000 lei

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că din martie 2020 şi până în prezent, 99 persoane ar fi folosit documente falsificate, solicitând  şi primind din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS COV 2, in valoare de 4.500 lei pe lună .
Cuantumul prejudiciului este de 1.500.000 lei. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și:

Zeci de artiști, printre care Inna, Delia, Smiley sau Tudor Chirilă cer să fie introduși în schema de ajutor de stat

Delia și soțul ei fac bani și în pandemie! Răzvan Munteanu s-a reprofilat și a dat lovitura

Artiștii dau drumul la cântări după un an de stat acasă. Mihai Trăistariu: “Am deja de cântat la 3 nunți”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1