5 bănci îţi dau credit fără adeverinţă de venit

Ultima actualizare:

Băncile au început să dea din nou credite, iar cinci dintre ele nu-ţi mai cer să prezinţi adeverinţa de venit dacă vrei să contractezi un împrumut. Asta, pentru că au încheiat un protocol cu Fiscul şi te verifică direct în baza de date a ANAF. În acest fel, îţi primeşti banii mai repede şi cu mai puţine documente. Iată din ce oferte poţi alege!

ING -  Credit în 15 minute. Oricine poate lua un credit de nevoi personale între 2.000 şi 90.000 de lei, pe o perioadă de maximum 5 ani, fără a mai fi nevoie să prezinte adeverinţă de salariu sau cupon de pensie. Dobânda pentru acordarea creditului este fixă şi se încadrează între 8,95% - valabilă la încasarea salariului într-un cont ING Bank – şi 10,45%, dobânda standard. Pentru acordarea creditului, banca percepe două comisioane: comision de analiză a dosarului de credit, perceput doar în cazul acordării creditului (105 lei), şi comision de administrare, care se plăteşte o singură dată, în momentul acordării creditului (1% din valoarea sumei împrumutate). 

Banca Românească îţi dă până la 80.000 lei. Pe 8 octombrie, Banca Românească a anunţat şi ea încheierea unui protocol cu ANAF pentru simplificarea procedurii de acordare a creditelor de nevoi personale. Potrivit reprezentanţilor băncii, nu mai sunt necesare adeverinţa de venit şi cuponul de pensie, în cazul salariaţilor sau al pensionarilor care solicită acordarea unui credit. Verificarea veniturilor la ANAF se face cu acordul clienţilor. Banca Românească oferă credite de nevoi personale fără ipotecă în valoare de minimum 1.000 lei şi maximum 80.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani, cu o dobândă de 8,92%.

Idea Bank - Creditul de nevoi personale «Idea Selfie». Este uşor de accesat şi de obţinut: aplici online şi ai nevoie de doar un singur document – cartea de identitate. Limita de credit este de până la 90.000 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 8,86%. Aprobarea împrumutului se face în 24 de ore de la vizita ta în unitatea bancară. 

Raiffeisen Bank – «Flexicredit». Raiffeisen Bank promite credite fără adeverinţă de salariu şi fără factură la utilităţi. Aplici online şi ai o dobândă redusă, de la 8,9%. Beneficiezi de aprobare rapidă în 24 de ore şi o dobândă preferenţială la încasarea salariului/pensiei pe card Raiffeisen Bank. 

CEC - Protocolul cu ANAF include majoritatea creditelor. La mijlocul lunii octombrie, CEC Bank a lansat o ofertă pentru creditele de nevoi personale bazată pe protocolul cu Fiscul. Clienţii care optează pentru pachete de produse de creditare care includ şi carduri de credit beneficiază de reducerea marjei de dobândă cu până la 0,5% Reprezentanţii CEC Bank au declarat pentru Click! faptul că acest protocol include toare creditele oferite de bancă, mai puţin Creditul “Prima Casă”. “Nu avem o ofertă anume, produsele noastre sunt aceleaşi, se schimbă doar modalitatea de verificare a veniturilor, iar asta doar cu acordul clientului”. 

Primeşti banii în 24 de ore 

Asociaţia Băncilor din România a semnat un parteneriat cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin care persoanele ce solicită credite nu vor mai fi obligate să facă ele însele dovada unui venit stabil prin prezentarea adeverinţei de salariat. Situaţia lor financiară va fi cercetată minuţios în baza de date a Fiscului. Deci, dacă vrei un credit rapid, care să-ţi fie acordat în 24 de ore, va trebui să fii de acord ca Fiscul să trimită băncii toate datele privind veniturile tale reale. În funcţie de acestea, primeşti împrumutul solicitat sau o sumă mai mică. Sau nu-l primeşti deloc. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net