190 de pasageri au făcut Revelionul în Aeroportul Otopeni, din cauza unui avion defect

Ultima actualizare:

    Un zbor Fly Dubai cu plecare de pe Aeroportul Otopeni a fost amânat de două ori înainte de Revelion
Un zbor Fly Dubai cu plecare de pe Aeroportul Otopeni a fost amânat de două ori înainte de Revelion

Revelion ratat pentru cei 190 de pasageri ai unei curse Fly Dubai amânată de două ori înainte de Anul Nou. Aeronava, al cărei zbor a fost amânat din motive tehnice în cursul zilei de luni, a decolat marți seara la 21:45, dar s-a întors din nou la sol, potrivit unor surse din Compania Națională de Administrare Aeroporturi București (CNAB).

„Trebuia să plece alaltăieri, s-a amânat cursa din motive tehnice pentru ieri, s-a amânat pentru ieri după-amiază. A plecat aseară târziu la 21:45 și s-a întors. A decolat și a revenit pe Otopeni. Pasagerii sunt de alaltăieri și nu știu dacă mai sunt și astăzi pe aeroport”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Compania Națională de Administrare Aeroporturi București (CNAB)

Pasagerii au fost cazați la hotel în noapte de luni spre marți. „Dar au fost duși la hotel în prima noapte, aseară nu se mai știe ce au făcut”, au adăugat sursele.

Doi dintre pasagerii aeronavei au vorbit despre experiența pe care au trăit-o. “În prima zi nu a mai avut loc zborul și a fost programată îmbarcarea pentru a doua zi. Mirosea a kerosen, copiii plângeau, inclusiv stafful aeronavei a început să plângă”, a povestit un pasager.

“Ne-am îmbarcat și i-am întrebat dacă au facut teste cu aeronava. Din păcate, domnul căpitan cred că a luat decizia să facă testele cu noi”, a spus un alt pasager. Zborul este programat din nou pentru miercuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net