120 de persoane care nu au respectat autoizolarea, amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei

shutterstock_1053103835.jpg

Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamţ şi Hunedoara
Foto Shutterstock
Citeste tot despre: 

Un număr de 120 de persoane care nu au respectat măsurile de autoizolare au fost amendate cu suma totală de 1,8 milioane de lei de inspectorii sanitari de la direcţiile de sănătate publică. Cele mai multe amenzi au fost date în judeţele Neamţ şi Hunedoara.

Până în prezent, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică au aplicat amenzi în valoare de 1.835.000 lei unui număr de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolării, conform HG 857/2011, art. 30, lit H., transmite Grupul de Comunicare Strategică.
 
Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamţ şi Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste judeţe, cu valoare de 210.000 lei (Neamţ), respectiv 134.000 lei (Hunedoara), potrivit news.ro.
 
"Reamintim că, în cazul în care o persoană călătoreşte într-o ţară expusă infecţiei cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă, la revenirea în ţară ramane obligatoriu în carantină/izolare la domiciliu timp de 14 zile, împreună cu familia", mai arată Grupul de Comunicare Strategică.
 

Loading...

Citește și

  • Muncitor pe santier imbracat in combinezon prtocaliu si care poarta o casca de protectie

    Aproximativ un milion de români ar putea intra în șomaj tehnic, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Uzina Ford de la Craiova și-a închis deja porțile, iar azi și Uzina Dacia Mioveni. Acasă au fost trimiși și angajații restaurantelor, barurilor, puburilor, cei care lucrează în sălile de sport sau în saloane de înfrumusețare. Șantierele care au contracte cu primăria capitalei sunt și ele cu porțile ferecate. Între timp, Guvernul lucrează la o Ordonanță de Urgență care să reglementeze șomajul tehnic. Iată tot ce trebuie să știi!

  • Gigi Becali

    Numărul mare de pacienți infectați și suspectați de contaminare cu noul coronavirus a pus la grea încercare spitalele din România. Instituțiile medicale au nevoie de măști, mânuși, halate, dar și multe alte obiecte de strictă necesitate. Soluția, se pare, vine din mediul privat. Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, Gigi Becali, spune că a donat o sumă uriață pentru Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Și nu se oprește aici. El spune că încă un spital i-a cerut ajutorul. Instituția medicală a confirmat donația.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1