A murit după ce a şicanat în trafic un alt şofer

Ultima actualizare:

În această după amiază, în una dintre cele mai aglomerate zone ale Aradului, doi şoferi s-au luat la ceartă după ce unul dintre ei i-a tăiat calea altuia, scrie Adevărul.

În zona Intim, pe strada Nicolae Ştefu, şoferul unui Volvo, înmatriculat în Franţa şi un altul care conducea un Logan se deplasau în acelaşi sens de circulaţie când cel ce conducea maşina Volvo i-a tăiat brusc calea Loganului.

De aici şi până la adresarea de injurii nu a mai fost decât un pas. Nervos, şoferul Daciei, care era în maşină alături de familia sa, i-a adresat câteva înjurături celui de la volanul maşinii Volvo, care, la rândul său a coborât furios din autoturism şi s-a repezit la colegul de trafic încercând să îl lovească cu un briceag.

Chiar dacă între timp martorii au sunat la 112, Teo Berilă, şoferul Volvo-ului a reuşit să îl zgârie cu acel briceag pe celălalat automobilist în ciuda intervenţiei prompte a mai mulţi martori.

Cearta a mai continuat câteva minute între cei doi, iar mai apoi, Teo Berilă a plecat spre maşina sa. Urcându-se la volan, acestuia i s-a făcut brusc rău şi a strigat după ajutor. Echipajul SMURD sosit la faţa locului în doar câteva minute i-a acordat bărbatului agresiv primul ajutor, dar manevrele de resuscitare ale medicilor, desfăşurate zeci de minute, nu au mai fost de nici un ajutor.

„Bărbatul a ajuns la noi în stop cardio-respirator. În ciuda faptului că s-au efectuat manevre de resuscitare, acesta nu a mai răspuns la manevrele efectuate", a declarat dr. Monica Puticiu, şef Unitatea de Primire Urgenţe. Poliţiştii arădeni continuă cercetările în acest caz.

image
image
image
image
image
image
incendiu bucuresti fb png
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net