«M-am iubit cu Păunescu în ’67 şi am făcut-o pe Andreea»

Citeste tot despre: 

La nici o săptămână de la moartea poetului Adrian Păunescu, încep să iasă la iveală amănunte bine ascunse din trecutul senatorului. Astfel, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefiera Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti, a deschis proces de paternitate la Judecătoria Sectorului 1, Mama ei, Rodica, îşi susţine fata şi a recunoscut pentru Click! aventura cu poetul.

Citeşte şi:

Fiica secretă a lui Păunescu: «Între mama şi el a fost o poveste de dragoste»

Ea pretinde că este fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu! FOTO

Corneliu Vadim Tudor: «Păunescu nu a avut gemene niciodată»

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti susţine că e fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu

Îmbrăcată în negru şi vizibil răvăşita de moartea neaşteptată a poetului, fosta amanta a lui Adrian Păunescu, din anul 1967, nu s-a sfiit recunoască că nu i-a ascuns faptul că Păunescu este tatăl ei dar şi-a arătat oarecum nelămurirea cu privire la procesul intentat de fata ei.

„Nu înţeleg ce a apucat-o! Timp de 42 de ani, eu am încercat să o ţin departe de toată acestă situaţie, oarecum ingrată. Poate multă lume se întreabă acum de ce am păstrat copilul. Dar sincer, când Ceauşescu dăduse decretul anti-avort şi femeile mureau pe capete pe mesele de chiuretaj, am preferat să nasc. Pe Adrian l-am întâlnit în ‘67, la „România literară", când eu cochetam, oarecum, cu poezia. Eu nu i-am ascuns niciodată asta fiicei mele.Ştiu că ei doi s-au mai văzut în decursul anilor. El trecea adesea pe la Tribunal să o mai vadă. Acum câţiva ani s-au certat rău de tot, dar nu pot să ştiu de unde s-a iscat gâlceava. Acum, chiar nu ştiu ce vrea fata mea să demonstreze, şi nici de vreo moştenire nu poate fi vorba, pentru că, din câte ştiu eu, Adrian a lăsat un testament foarte clar", ne-a declarat Rodica Bîrlea, cea cu care, în anii 60, Adrian Păunescu o înşela pe soţia lui de atunci, poeta Constanţa Buzea.

«Am tăcut din cauza poziţiei sociale a tatălui meu»


„Între mama mea, Rodica Gabriela Bîrlea, şi defunctul Adrian Păunescu a existat o legătură de dragoste extraconjugală din care am rezultat eu, ambii fiind căsătoriţi la momentul conceperii mele. Acesta este motivul pentru care eu am primit numele Bîrlea, numele soţului mamei mele", ne-a declarat Andreea-Mihaela Bîrlea.

Întrebată ce a aşteptat până acum pentru a demonstra că este fiica poetului Adrian Păunescu, grefiera a spus că din cauza poziţiei sociale a tatălui său biologic adevărul nu a fost scos la iveală.

A lăsat în urma lui o avere de aproape 4 milioane de euro

Senatorul Adrian Păunescu a lăsat o avere consistentă, aceasta fără a mai pune la socoteală drepturile de autor pe volumele sale de poezii. Poetul a lăsat în urma sa şase case cu o valoare estimată la 1,7 milioane de euro, un teren în Voluntari de aproximativ două milioane de euro, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro.

Fostul senator avea o casă în centrul Capitalei


Nu rata nici:

Iubita secretă a lui Adrian Păunescu

Loading...