Luminiţa Becali l-a cunoscut pe Gigi la 14 ani

Ultima actualizare:

    De Sărbători,  Gigi i-a făcut  cadou soţiei o chinchila
De Sărbători, Gigi i-a făcut cadou soţiei o chinchila

Pe cât de exuberant este Gigi Becali în viaţa publică, pe atât de discretă este soţia lui, Luminiţa Becali, a cărei principală preocupare este să aibă grijă de familie.

Fiind nevasta unui om care apare zilnic prin ziare, Luminiţa a fost şi ea căutată de diverse reviste, pentru a dezvălui povestea de dragoste şi felul în care s-a legat de Gigi Becali.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, cu doisprezece mai puţin decât soţul ei, a refuzat politicos de fiecare dată, considerând că lucrurile intime trebuie să rămână în familie.

Totuşi, despre „jumătatea" lui Gigi Becali au „transpirat" câteva informaţii. Ea provine tot dintr-o familie de machidoni şi l-a cunoscut pe Gigi pe când avea numai 14 ani. A ajuns soţia lui în 1994 şi pentru că familiile celor doi au respectat o înţelegere machidonească.

Gigi a fost primul bărbat din viaţa Luminiţei, patronul Stelei ţinând ca şi fetele sale, Alexandra, Teodora şi Cristina să meargă pe principiul: „Cu cine mă sărut prima dată cu acela mă mărit".

Luminiţa Becali se îngrijeşte de educaţia fetelor sale şi în fiecare duminică merge la biserică împreună cu acestea, iar în timpul săptămânii le duce la tenis şi le ajută la lecţii.

Ea n-a călcat la niciun meci al Stelei, însă le urmăreşte din faţa televizorului, nu s-a distrat prin cluburi şi a renunţat chiar şi să mai frecventeze o sală de sport, unde se întâlnea cu soţia lui George Copos.

Face în schimb sport acasă, ţinând la silueta şi la eleganţa sa, lucru de care Gigi Becali este foarte mândru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net