Zâmbetul ăsta spune totul! Ivanka Trump, pur și simplu dată peste cap de fermecătorul Justin Trudeau

ivanka_trump_justin_trudeau_epa.png

Ivanka Trump i-a z\mbit lui Justin Trudeau mai tot timpul
Foto: EPA

Deși Justin Trudeau, premierul Canadei și Donald Trump, președintele SUA, au viziuni total diferite în foarte multe domenii - precum schimburile comerciale, imigrația și politicile climatice - cei doi s-au întâlnit, luni, la inițiativa Ivankăi Trump, într-un act de conciliere. Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui SUA, a participat pentru prima dată la o ședință pe teme politice organizată la Casa Albă.

Subiectul principal al acestei întâlniri a fost rolul femeilor în afaceri. Trudeau a luat locul la aceeași masă cu Donald Trump, înconjurat de zeci de femei de afaceri sau care ocupă funcții de director executiv în cele mai importante firme americane. În stânga premierului canadian, la această întâlnire, a luat locul Ivanka Trump

Zoom
Ivanka a stat tot timpul cu ochii pe Justin
Foto: EPA

Dar, prezența lui Justin Trudeau a cam derutat-o pe Ivanka Trump, care a stat tot timpul cu ochii pe tânărul demnitar canadian. Fiica președintelui american pur și simplu a fost fermecată de Justin Trudeau. Vizibil emoționată de prezența lui Justin, Ivanka i-a zâmbit tot timpul și i-a aruncat priviri languroase. Evident, totul a fost surprins de fotoreporterii prezenți la fața locului. 

Zoom
Ivanka Trump a fost fermecată de tânărul premier canadian
Getty Images

Ivanka Trump este căsătorită din anul 2009 cu Jared Kushner și au împreună 3 copii iar Justin Trudeau are o căsnicie de 12 ani cu Sophie Grégoire. 

 

kate_middleton_main.jpg

kate middleton
Kate Middleton, fâstâcită în fața premierului Canadei, Justin Trudeau
foto: Getty Images
loading...
Loading...