A vrut să lupte pentru ISIS, dar a devenit sclavă sexuală!

Ultima actualizare:
Tinerele s-ar fi căsătorit cu doi militanţi ISIS
Tinerele s-ar fi căsătorit cu doi militanţi ISIS

O adolescentă din Austria care a fugit în Siria pentru a se alătura militanţilor Statului Islamic, în aprilie 2014, a fost folosită drept slavă sexuală pentru terorişti. Fata voia să lupte alături de ei, însă a avut parte de un sfârşit tragic. Jihadiştii au omorât-o în bătaie.

Samra Kesinovic (17 ani) a fugit de acasă pentru a se alătura Daesh (ISIS), alături de prietena ei Sabina Selimovic, potrivit site-ului metro.co.uk.


    Tinerele s-ar fi căsătorit cu doi militanţi ISISFoto: metro.co.uk/Interpol
Tinerele s-ar fi căsătorit cu doi militanţi ISISFoto: metro.co.uk/Interpol

Planurile fetelor nu au mers deloc bine. La şase luni de la venirea ei în Siria, există zvonuri că Samra ar fi fost ucisă, în timp ce voia să fugă din  Raqqa, oraşul pe care teroriştii îl vor drept capitala Statului Islamic.

Samra Kesinovic a mai încercat să scape de cei alături de care voia să lupte, dar ultima evadare i-a adus moartea. Militanţii ISIS au prins-o şi au omorât-o în bătaie cu un ciocan.O altă prizonieră a teroriştilor, din Tunisia, a spus că Samra a fost folosită drept slavă sexuală pentru jihadiştii nou-veniţi. Samra şi Sabrina sunt, de fapt, din Bosnia, dar familiile lor s-au refugiat în Austria, când ele erau mici. Când au fugit în Europa, adolescentele inconştiente le-au lăsat un bilet părinţilor, pe care scria: Să nu ne căutaţi.O să îl slujim pe Allah şi vom muri pentru el.

Când au ajuns în Siria, au pozat în burqa, lângă mitraliere Ak47, iar presa internaţională crede că s-au măritat cu doi terorişti ISIS.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net