Vladimir Putin a căzut în nas la o partidă de hochei. Totul a fost filmat

vladimir_putin_cazatura.jpg

vladimir putin cade la hochei
Vladimir Putin, căzătură de zile mari la o partidă de hochei
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Un împătimit al hocheiului, președintele rus Vladimir Putin (66 de ani) a participat la un meci demonstrativ în care a înscris opt goluri. Faza serii a fost însă momentul în care s-a împiedicat și a căzut în timp ce saluta spectatorii din tribune.

Liderul de la Kremlin s-a făcut de râs pe arena din Soci. Bucuros de victorie și de faptul că a reușit să înscrie opt goluri în meciul de hochei, Putin a făcut un tur al ringului pentru a-i saluta pe cei care-l aclamau. Neatenția l-a costat, iar momentul în care s-a împiedicat și a căzut s-a viralizat rapid pe Internet, unde s-au făcut și glume cu privire la incident. Putin nu a văzut că suprafața de gheață era întreruptă de un covor roșu. Deși gărzile sale de corp au încercat să-i atragă atenția, președintele rus nu a fost pe fază și a căzut pe burtă.

vladimir_putin_hochei.jpg

vladimir putin cade la hochei
Vladimir Putin a căzut pe covorul roșu din arena de hochei
Foto: captură video

 

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Vladimir Putin s-a ridicat și și-a continuat turul de onoare. Vladimir Putin a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure. Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Ghennadi Timcenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

 

h_55182595.jpg

vladimir putin
Putin este un mare amator de hochei
Foto: EPA
Loading...

Citește și

  • Antrenament cu năbădăi joi sera, la Soci! Vladimir Putin, de 66 de ani, a fost trântit cu putere la podea de laureata cu bronz de la Olimpiada din 2016, Natalia Kuziutina (29 de ani). Liderul de la Kremlin a spus la finalul antrenamentului că ”trânta l-a ajutat să revină la realitate”.

  • Nu doar Statele Unite ale Americii sunt inamicul lui Putin, ci şi muzica rap! Vladmir Putin doreşte întocmirea unui plan detaliat prin care să poată ţine sub atentă supraveghere fenomenul muzicii rap din Rusia. El consideră că acest gen muzical reprezintă o ameninţare întrucât promovează valori eronate şi incită la protest.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1