Vila de 14 milioane de dolari unde Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece Revelionul. Aparţine unui oligarh rus

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle şi Prinţul Harry petrec Sărbătorile de iarnă în Canada
foto: Profimedia

Meghan Markle şi Prinţul Harry au renunţat la Sărbătorile de Iarnă petrecute cu restul familiei regale la Sandringham şi au decis să petreacă primul Crăciun şi primul Revelion alături de bebeluşul lor Archie în Canada. Şi nu în orice loc, ci într-o vilă de 14 milioane de dolari, deţinută de un oligarh rus.

Casa imensă din Vancouver poate fi descrisă cel mai bine prin cuvintele "lux" şi "rafinament". Cu un interior pe stil francez, vila se află pe marginea Oceanului Pachific, într-o zonă împădurită, un peisaj de-a dreptul idilic. Are oinci dormitoare, opt bai şi o casă de oaspeţi cu alte trei dormitoare şi două băi. 

vila-meghan-harry-canada.jpg

Casa are acces la Ocean
foto: Sotherby's

Proprietatea este împrejmuită, iar gardurile de fier forjat au paravane care împiedică orice curios să vadă ce se întâmplă înăutru, conform dailymail.co.uk. De altfel, camere de luat vederi au fost amplasate de la începutul lui decembrie în jurul vilei de pe insula Vancouver. 

vila-meghan-harry-canada2.jpg

Casa are un living imens şi un interior în stil francez
foto: Sotherby's

Proprietatea, care a fost scoasă la vânzare de casa de licitaţii Sotherby's în 2012 pentru 14 milioane de dolari, mai are o sală de mese imensă, o cameră de zi pe două etaje, beci de vin, cameră de jocuri cu un bar, cameră media, dar şi un birou cu şemineu. Pe cele aproape două hectare ale proprietăţii mai există şi un mică seră, dar şi două puncte de acces la plajă. 

vila-meghan-harry-canada1.jpg

Vila are 5 dormitoare şi 8 băi
foto: Sotherby's

Conform unor vecini, casa ar aparţine unui milionar, care nu e nici american, nici canadian, şi cel mai probabil este vorba despre un oligarh rus. Ea a fost deţinută şi de o actriţă germană, dar şi de un milionar american, acuzat de fraudă. 

vila-meghan-harry-canada3.jpg

Proprietatea are aproape 2 hectare şi include o seră
foto: Sotherby's
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1