VIDEO terifiant: Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește ucigând 14 persoane

telecabina.jpg

Telecabină prăbușită în Italia
Imaginile filmate din interior arată că telecabina se afla la doar câțiva metri distanță de sosirea la destinație
Foto: captură video Youtube
Citeste tot despre: 

Imagini de groază au fost făcute publice, cu incidentul care a decimat mai multe familii, în urmă cu câteva săptămâni! Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de la stația de telecabină. În imagini, se poate vedea că ceva este în neregulă din momentul în care telecabina se apropie de vârf, ca mai apoi să alunece în mod haotic, iar la câteva secunde să se prăbușească.

14 persoane, dintre care cinci cetățeni israelieni au murit în tragedia din Italia. Un singur copil, în vârstă de 5 ani, a supraviețuit după ce telecabina liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Pasagerii mai aveau câteva secunde până la coborâre

Imaginile surpărinse de camerele de supraveghere arată cât de aproape erau de siguranță cei 15 pasageri, înainte ca telecabinacabina să se prăbușească. A fost aruncată la 500 de metri pe muntele de lângă lacul Maggiore, ucigând 14 persoane, când un cablu s-a rupt și frânele au eșuat. Evenimentele catastrofale, care au avut loc în jurul orei 12, pe 23 mai, au durat în jur de 30 de secunde și au început în timp ce mașina se apropia de vârf și a dus la tragerea acestuia către un pilon. Apoi a zburat în aer înainte de a se prăbuși la pământ. Două noi videoclipuri ale tragediei au apărut acum; înregistrări făcute din interiorul și din afara stației telecabinei și lansate de mass-media italiană.


Imaginile filmate din interior arată că telecabina se afla la doar câțiva metri distanță de sosirea la destinație, atunci când cablul s-a rupt, trimițând mașina și pasagerii săi înapoi pe munte. Un inginer poate fi văzut pregătindu-se pentru sosirea telecabinei când încetinește și o secundă mai târziu, rămâne nemișcat, aparent neîncrezător, pentru o clipă, înainte de a alerga frenetic în jurul stației, nesigur ce să facă cu privire la dezastrul care se desfășoară. Cel de-al doilea videoclip, filmat în afara stației, arată telecabina în timp ce cablurile o aruncă înapoi cu viteză, înainte de a se prăbuși și a ucide 14 pasageri. Un băiețel de cinci ani din Israel, Eitan Biran, este singurul supraviețuitor. Mama și tatăl său, fratele mai mic și străbunicii au fost uciși, la fel ca și alte câteva cupluri care erau pasageri în mașină.
 


 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Amit Biran familie

    14 oameni și-au pierdut viața în prăbușirea telecabinei din nordul Italiei. Patru familii au fost decimate în urma tragediei. Tom, doi ani, Mattia, cinci ani. Apoi Itshak, 81 ani. Și Silvia și Tal, 27 și 26. Familii într-o călătorie cu copii mici, mame și tați, străbunicii și nepoții, cupluri logodite, tineri care intrau în lumea muncii, planificându-și viitorul. Erau împreună în telecabina care urca spre Mottarone, uniți într-o zi care trebuia să fie o petrecere și care, în schimb, s-a transformat într-o tragedie la câțiva metri de vârf.

  • Eitan, supraviețuitorul accidentului cu telecabina

    Eitan, copilul de 5 ani care a supraviețuit tragediei de duminică (23 mai), din nordul Italiei, se zbate între viață și moarte la unitatea de terapie intensivă a spitalului Regina Margherita din Torino. Băiatul și-a pierdut ambii părinți, pe Amit Biran, în vârstă de 30 de ani, și soția sa Tal Peleg, în vârstă de 26 de ani, pe frățiorul său Tom, care avea doar 2 anișori, dar și pe străbunicii lui, Itshak Cohen, în vârstă de 81 de ani, și soția sa Barbara Konisky, care veniseră din Tel Aviv pentru a petrece vacanța alături de ei. Micuțul este singurul supraviețuitor al accidentului care a îndoliat întreaga Italie și a șocat o lume întreagă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1