VIDEO Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube!

Ultima actualizare:

    Ducii de Cambridge și-au anunțat lansarea propriului canal de YouTubeFoto: Captură Video
Ducii de Cambridge și-au anunțat lansarea propriului canal de YouTubeFoto: Captură Video

Ducii de Cambridge au făcut marele debut și pe platforma YouTube, după ce şi-au anunțat, marţi, 6 mai, prin intermediul unui videoclip, lansarea canalului lor oficial.

Marţi, prinţul William şi Kate Middleton au anunţat lansarea propriului canal de YouTube. „Bine aţi venit pe canalul nostru oficial de YouTube!", au scris ei, prezentând un filmuleț de un minut. 

„Fii atentă la ce spui, pentru că aceşti oameni filmează tot!, i-a şoptit fiul prinţului Charles soţiei sale, arătând către echipa tehnică.Video-ul care a apărut este compus din imagini cu ducele şi ducesa de Cambridge, realizate în deplasările lor oficiale, la gale cu responsabili politici. 

Nu a fost publicată nicio informaţie referitoare la ritmul de publicare sau la conţinutul viitoarelor videoclipuri. Familia regală britanică dispune deja de un canal YouTube oficial, The Royal Family, care numără aproape 850.000 de abonaţi. Cel al lui Kate şi William ar putea să-l egaleze: în mai puţin de 24 deore şi cu un singur videoclip publicat, a adunat 20.000 de abonaţi!

image
image
image
image
image
image
loto jpg
scriitor radu iasi jpg
image png
road 4730553 1280 jpg
tomatoes 5356 1280 jpg
1 Botosani liceu jpg
Lagărul de la Auschwitz (foto: Pixabay)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net