VIDEO Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube!

kate-william.jpg

Ducii de Cambridge și-au anunțat lansarea propriului canal de YouTube
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ducii de Cambridge au făcut marele debut și pe platforma YouTube, după ce şi-au anunțat, marţi, 6 mai, prin intermediul unui videoclip, lansarea canalului lor oficial.

Marţi, prinţul William şi Kate Middleton au anunţat lansarea propriului canal de YouTube. „Bine aţi venit pe canalul nostru oficial de YouTube!", au scris ei, prezentând un filmuleț de un minut. 

 Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube

„Fii atentă la ce spui, pentru că aceşti oameni filmează tot!, i-a şoptit fiul prinţului Charles soţiei sale, arătând către echipa tehnică.Video-ul care a apărut este compus din imagini cu ducele şi ducesa de Cambridge, realizate în deplasările lor oficiale, la gale cu responsabili politici. 

Nu a fost publicată nicio informaţie referitoare la ritmul de publicare sau la conţinutul viitoarelor videoclipuri. Familia regală britanică dispune deja de un canal YouTube oficial, The Royal Family, care numără aproape 850.000 de abonaţi. Cel al lui Kate şi William ar putea să-l egaleze: în mai puţin de 24 deore şi cu un singur videoclip publicat, a adunat 20.000 de abonaţi!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul