VIDEO Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi! Au înregistrat o melodie pentru veteranii răniţi în război

Ultima actualizare:
Prinţul Harry a servit în armata britanică până a decis să îşi asume obligaţiile regale
Prinţul Harry a servit în armata britanică până a decis să îşi asume obligaţiile regale

Prinţul Harry a renunţat, în urmă cu aproximativ o lună, la rolul pe care îl deţinea în interiorul Casei Regale, dar acest lucru nu înseamnă că va înceta să se dedice acţiunilor caritabile. În anul 2014, Harry a înfiinţat competiţia sportivă pentru militarii răniţi, Invictus Games, şi continuă să interacţioneze în mod constant cu militarii întorşi de pe front cu sechele fizice şi psihice. Pentru a veni în spriijinul lor, prinţul Harry a decis să facă un gest complet neaşteptat. A renunţat la teamă şi la prejudecăţi şi a păşit în studioul de înregistrări alături de una dintre figurile muzicii rock, nimeni altul decât Jon Bon Jovi.

Prinţul Harry s-a întâlnit vineri cu Jon Bon Jovi la studiourile Abbey Road din Londra unde a înregistrat o melodie pentru Jocurile Invictus alături de legendarul muzician. Cei doi s-au regăsit în timp ce Bon crea o nouă versiune a melodiei Unbroken pentru ediţia din acest an a Jocurilor Invictus, competiţia sportivă pentru militarii răniţi pe care Harry a înfiinţat-o în urmă cu şase ani. Soldaţii întorşi de pe front, cu sechele fizice care nu se vor vindeca niciodată şi cu traume cărora trebuie să le facă faţă zi de zi, au ocazia să participe la aceste jocuri alături de alţi camarazi de-ai lor care au trăit aceleaşi experienţe de de viaţă. 

Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi
Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi

Prinţul Harry a fost foarte entuziasmat de posibilitatea de a se implica activ la înregistrarea imnului Jocurilor Invictus şi a încărcat o scurtă filmare pe pagina oficială de Instagram a sa şi a soţiei sale, ducesa de Sussex, Meghan Markle. În înregistrare, el şi Bon Jovi apar purtând căşti în timp ce artistul îi oferă indicaţii lui Harry înainte de a începe să cânte.

Clipul video a fost apreciat de mai bine de un milion de utilizatori Instagram, iar admiratorii din întreaga lume au scris mesaje prin care şi-au exprimat surprinderea. 

Invictus Games oferă o mână de ajutor veteranilor care suferă de şoc post-traumatic


    Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi Foto: Captură video
Prinţul Harry a intrat în studio alături de Bon Jovi Foto: Captură video

Invictus Games Choir, care înregistrează anul acesta cu Jon Bon Jovi un cântec în scop caritabil, este format din militari răniţi. Veniturile rezultate din vânzarea discului vor fi donate fundaţiei care sprijină Invictus Games, un eveniment sportiv dedicat veteranilor bolnavi şi răniţi din întreaga lume, care este una dintre cauzele favorite ale lui Harry. Cântecul, numit „Unbroken” vorbește despre dramele veteranilor care trăiesc cu tulburare de stres post-traumatic şi scoate în evidenţă faptul că lupta acestora nu se termină odată cu întoarcerea acasă, ci continuă zi de zi, căci ei sunt nevoiţi să se reînveţe să existe dincolo de front. 

Bon Jovi şi prinţul Harry, uniţi de cauza veteranilor 

Atât prinţul Harry, cât şi Bon Jovi sunt profund legaţi de cauză întrucât părinţii artistului au fost membrii ai marinei americane, în timp ce însusşi Harry a servit în armata britanică înainte de a-şi asuma îndatoririle regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net