VIDEO O femeie a născut în mijlocul exploziilor din Beirut. Imaginile incredibile surprinse de soțul ei

explozie-beirut-3.jpg

explozie beirut
Explozia a fost atât de puternică încât s-a resimțit și în Cipru
Sursă foto: AFP

Marți, 4 august, Beirutul a fost zguduit de o explozie care a avut 10 la sută din intensitatea bombei de la Hiroshima.În urma exploziei devastatoare, aproape 140 de oameni și-au pierdut viața, iar alți 3500 au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Momentul devastator a curmat vieți omenești și a dat peste cap viața de zi cu zi. Relatări privind momentul care a produs distrugeri și suferință continuă să apară în presa internațională. Soțul unei gravide, care se pregătea să nască atunci când s-a declașat explozia, a relatat clipele prin care a trecut.

Emmanuelle se pregătea să nască la Spitalul St George atunci când exploziile din port au zguduit clădirea și au spart ferestrele, relatează BBC News. Soțul ei, Edmond, a înregistrat clipele de groază care au urmat și a vorbit despre această experiență care l-a marcat pe viață. Fiul lor, George, a venit pe lume cu bine, iar starea de sănătate a micuțului, dar și a mamei este una bună.

Spitalele din Beirut sunt supraglomerate

explozie-beirut.jpg

explozie beirut
Explozia a provocat pagube materiale incomensurabile și a curmat aproximativ 140 de vieți
Sursă foto: AFP

Bilanţul de peste 4.000 de răniți este provizoriu, iar spitalele sunt deja saturate. Camerele de urgență ale spitalelor sunt deja pline de oameni, iar unul dintre spitalele mari din oraș nu mai poate primi noi pacienți din cauza supraaglomerării, dar și pentru că explozia a afectat o parte a clădirii. Crucea Roşie a făcut apel la donarea de sânge.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1