V-ați întrebat de ce arată așa de tânără Regina Elisabeta a II-a la 93 de ani? Iată-i secretele!

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a are aceeași coafură și folosește același machiaj de mai bine de 20 de anifoto: Guliver/Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a are aceeași coafură și folosește același machiaj de mai bine de 20 de anifoto: Guliver/Gettyimages

Experți de renume în cosmetică din Regatul Unit au analizat chipul Majestății Sale pentru a descoperi cum de reușește să se mențină atât de bine la vârsta de 93 de ani. Conform The Telegraph, Regina apelează la câteva trucuri de machiaj și coafură pentru a păcăli trecerea timpului. Pune un strat mai mare de fard pe pomeți, folosește un ruj îndrăzneț și merge constant la coafor.

V-ați întrebat care sunt secretele tinereții Reginei Elisabeta a II-a și cum de reușește să strălucească de sănătate la 93 de ani? Experții britanici în tehnici de înfrumusețare ne-au dezvăluit secretele monarhului. Regina nu își vopsește părul, dar are grijă să conserve același stil de coafură de aproape 20 de ani. Practic, generația tânără a crescut cu aceeași imagine a Majestății sale.

Coafura impecabilă care strălucește în lumină

Unul dintre secretele Reginei este coafura. De aproape 20 de ani, ea a renunțat să își mai vopsească părul care a albit aproape complet. Avantajul culorii naturale este acela că reflectă lumina armonios și îi dă o aură impresionantă, dând impresia că radiază tot timpul. Expertul în coafuri James Johnson spune că ”părul este oprincipalul accesoriu pe care îl purtăm necondiționat la fiecare ieșire în public. Este o dovadă de respect de sine și de comunicare personală atunci când ne îngrijim coafura”. El crede că Regina își face coafura cu ajutorul fixativului și buclele sunt menținute ferme cu ajutorul unui jet de aer cald. Coafura cu volum este clasică și dă impresia de o tinerețe atemporală.

Citește și:

Regina Elisabeta, îngrijorată pentru Prinţul Harry. «Familia e îngrozită după interviul dat de el şi Meghan»

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Folosește un ruj îndrăzneț

Regina Elisabeta folosește un ruj îndrăzneț, deschis la culoare peste care adaugă un strat de strugurel pentru a-i da strălucire. Acest secret îi pune în valoare zâmbetul și face ca orice ținută poartă să se armonizeze pe deplin cu atitudinea ei aristocratică. Cosmeticiana Krysia Eddery susține că buza de jos este mai puțin rujată pentru a crea un cadru ideal zâmbetului cald al Majestiții Sale. Niciodată nu folosește un ruj aprins la culoare pentru a evita situația neplăcută de a păta dinții albi ca perlele, atunci când zâmbește, susține Jessica Constanti.

Machiajul discret o întinerește

Regina Elisabeta II-a folosește o bază de machiaj solidă și pe pomeți are grijă să pună un strat mai gris de farduri pentru a masca ridurile care îi brăzdează chipul. Fardurile sunt de culoarea pielii Majestății sale și sunt așezate în așa fel încât pun în evidență geometria chipului și scot în evidență pomeții, făcându-i mai proeminenți. Jessica Constanti susține că echipa care o îngrijește pe Majestatea sa are grijă să-i creeze un contur armonios al feței pentru a da impresia de sănătate și pentru a-i pune în evidență personalitatea puternică.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net