Un elev de 15 ani şi-a ucis iubita din cauza unui pariu! Şi-a recunoscut fapta după 8 ani

Ultima actualizare:

    Davies a recunoscut că el este autorul în speranţa că se va bucura de îngăduinţa judecătorului
Davies a recunoscut că el este autorul în speranţa că se va bucura de îngăduinţa judecătorului

Un tânăr din Marea Britanie a îngrozit oe toţi cunoscuţii săi, după ce a recunoscut că este autorul unei crime petrecut cu opt ani în urmă. Atunci o adolescentă a fost omorâtă cu bestilaitate. Motivul crimei este unul cu adevărat stupefant. Joshua Davies a curmat viaţa celei care îi era iubită pentru a câştiga un pariu făcut cu un amic.

Joshua Davies avea 15 ani atunci când a ademenit-o pe iubita sa în pădure sub pretextul unei întâlniri romantice. După ce au ajuns într-un loc retras, adolescentul a ucis-o, lovind-o pe iubita sa, în mod repetat, cu o piatră în zona capului. Rebecca, 15 ani la acea vreme, nu a avut nici măcar o şansă de supravieţuire, relatează mirror.co.uk. 

Motivul pentru care adolescentul a ucis-o pe iubita sa este uul absolut şocant. Adolescentul făcuse un pariu cu un bun prieten pe care urma să îl câştige dacă îşi omora prietena. Premiul consta într-un mic dejun de tip fast food. După ce a dus la final planul diabolic, autorul crimei i-a trimis un mesaj prietenului său în care i-a scris "Se pare că va trebui să îmi cumperi acel mic dejun în cele din urmă".

Rebecca a fost ucisă fără milă de către iubitul ei
Rebecca a fost ucisă fără milă de către iubitul ei

Imediat după descoperirea cadavrului adolescentei a fost deschis un proces pentru a stabili cine se face răspunzător de odioasa crimă, însă în timpul achetei Davies nu şi-a recunoscut vina, conduicând poliţiştii pe o pistă greşită. Mult mai târziu, chiar în ziua în care se împlineau opt ani de la decesul Rebeccăi, criminalul a recunoscut oamenilor legii că el a fost cel răspunzător de cele petrecute. Potrivit mărturisii lui, el a recunoscut crima în speranţa că va primi mai puţini ani de închisoare pentru că a dat dovadă de cooperare. 

Joshua riscă până la 14 ani de închisoare, conform unui avocat care a urmărit îndeaproape cazul. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net