Un bebeluș a căzut de la etajul 14 și a murit, după ce mama lui beată l-a uitat pe balcon

Ultima actualizare:

    Copilul a fost lăsat să doarmă pe o saltea din balconFoto: observatornews.ro
Copilul a fost lăsat să doarmă pe o saltea din balconFoto: observatornews.ro

Caz cutremurător în Rusia! Un belelușa căzut de la etajul 14 al unui bloc din sudul Moscovei, după ce mama l-a uitat în balcon, pe o saltea lipită de pervazul ferestrei. Mama copilului se afla în apartament în momentul tragediei, iar jurnaliştii ruşi susțin că aceasta era băută. Vecinii au declarat că, în noaptea de dinaintea tragediei, tânăra și soțul ei ar fi dat o petrecere. Iar mama ar fi fost încă beată când fiul ei a căzut de la balcon

Un băieţel, care în septembrie ar fi împlinit 2 ani, a murit pe loc după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul 14. Mama de 23 de ani şi-ar fi pus fiul să doarmă pe salteaua din balcon şi a uitat de el.  Bebelușul s-a trezit, a mers de-a buşilea până la fereastra unde era lipită salteaua şi a căzut. Vecinii spun că părinții băiețelului, o fată de 23 de ani și un tânăr de 21 de ani, obișnuiau să bea, iar din apartamentul lor se auzeau deseori țipete și certuri. Copilul a fost văzut de multe ori pe stradă cu vânătăi, scrie observatornews.ro.

Cei doi tineri aveau împreună doi copii. Micuții au fost născuți unul în 2019, celălalt în 2020. Băiețelul decedat mai avea câteva luni și împlinea doi ani. În acest caz a fost declanşat un dosar penal pentru infracţiunea de neglijență în legătură cu moartea copilului.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net