Un avion s-a rupt în două în India, în urma prăbușirii. La bord se aflau în jur de 190 de persoane

avion-prabusit-india.png

Avionul s-a rupt în două în urma aterizării eșuate
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

Un avion de linie la bordul căruia se aflau 190 de persoane s-a rupt în două, vineri, 7 august, în urma unei aterizări eşuate, în sudul Indiei. Există cel puțin 16 morți și mai multe victime, au anunţat autorităţile şi presa indiene, relatează AFP.

Avionul a ieşit de pe pistă la aterizare, potrivit BBC, iar mai multe operaţiuni de salvare au fost în desfășurare. Accidentul aeronavei - aparţinând companiei Air India Express -, care venea de la Dubai a avut loc pe aeroportul din Kozhikide, în statul Kerala.

Accident aviatic grav în sudul Indiei

În imaginile publicate pe reţele de socializare apare avionul în cauză, rupt în două. Accidentul a avut loc la ora locală 19.00 (16.30, ora României), în condiţii meteorologice nefavorabile în regiune, unde ploua torenţial, potrivit News.ro.

Cel puţin 16 persoane au decedat, iar alte 46 sunt grav rănite, potrivit CNN. Ambii piloți sunt printre morți. Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, a transmis, pe Twitter, un mesaj după tragedia aviatică de vineri. „Gândurile mele sunt alături de cei care au pierdut pe cineva drag. Fie ca răniții să se recupereze în cel mai scurt timp posibil”, a scris Modi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1