Un avion, cu 189 de persoane la bord, s-a prăbuşit în Indonezia. Nu există supravieţuitori

Ultima actualizare:

    Avionul s-a prăbuşit în mare, după ce a pierdut legătura cu turnul de control la 13 minute de la decolare
Avionul s-a prăbuşit în mare, după ce a pierdut legătura cu turnul de control la 13 minute de la decolare

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în mare, în mare, în Indonezia la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Jakarta. 189 de pasageri şi membri ai echipajului erau la bord. Din nefercire toţi cei aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa.

Aparatul de zbor aparţine companiei low cost indoneziene Lion Air şi făcea o cursă internă, dinspre capitală câtre una dintre insule. A pierdut legătura cu turnul de control la 13 minute după ce s-a desprins de la sol, când se afla deasupra mării şi a dispărut de pe radare. 

Avionul s-a prăbuşit într-o zonă în care apa are adâncimea cuprinsă între 30 şi 35 de metri. Potrivit unui expert modelul acesta de avion, un Boieng 737, este unul care întâmpină dificultăţi în menţinerea altitudinii adecvate în timpul zborului. 

Muhammad Syaugi, şeful serviciilor de urgenţă, a relatat cele petrecute. "Cronologia cursei JT610 Lion Air este aceasta: am primit un raport de la turnul de control la ora 6:50 şi un mesaj care ne informa că s-a pierdut contactul cu zborul JT610. Operaţiunea ar putea să fie rapidă cu ajutorul celorlalte instituţii. Sunt convins că armata şi poliţia ne vor ajuta să accelerăm procesul. Potrivit informaţiilor preliminare sunt 189 de oameni la bord, pasageri şi membri ai echipajului",a fost declaraţia acestuia. 

În mediul online au apărut mai multe fotografii din larg în care se pot observa pete de combustibil şi diferite obiecte care par a fi resturi ale aeronavei prăbuşite în mare.

Compania low cost nu este la primul accident 

În 2013, o aeronavă a ajuns în apele mării după o aterizare ratată, dar toţi cei 108 aflaţi la bord au supravieţuit. În 2004, o altă aterizare ratată a dus la moartea a 25 de pasageri. Lion Air este a doua cea mai mare companie din estul Asiei şi efectuează curse către nu mai puţin de 126 de destinaţii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net