Uite cum aşteaptă câinele stăpânul la intrarea în spital

Ultima actualizare:

    Întreaga Italie e emoţionată de căţelul devotat
Întreaga Italie e emoţionată de căţelul devotat

Stăpânul e internat în spital de mai multe zile în Tolmezzo, provincia Udine, Italia. Câinele lui metis îl aşteaptă neclintit la intrarea în clinică.

Povestea căţelului din Tolmezzo seamănă cu cea a lui Hachiko, un câine Akita din oraşul japonez Odate, care şi-a aşteptat stăpânul la o staţie de tren din Tokyo, în fiecare zi, timp de 9 ani. Animalul a început să-l aştepte cu disperare pe Hidesaburo Ueno, care a murit la serviciu, începând din mai 1925. În 2009 a fost făcut un film după această poveste, în care a jucat Richard Gere. După ce Carlo Petris, un localnic din Tolmezzo, a pus poza câinelui care îşi aşteaptă stăpânul de zile în şir în faţa spitalului din localitate, întreaga Italie a fost emoţionată. Sute de mesaje i-au fost transmise lui Petris în semn de solidaritate cu bietul animal. Toată lumea întreabă dacă acesta are ce să mănânce, toţi vor să-l ajute, să-I trimită hrană. Nu au fost date publicităţii nici numele stăpânului internat, nici al câinelui lui devotat.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net