Uite ce ne aşteaptă în 2019! Profeţiile babei Vanga, Nostradamus din Balcani

Ultima actualizare:

    Baba Vanga a făcut profeţii şocante pentru anul 2019Foto: Wikimedia
Baba Vanga a făcut profeţii şocante pentru anul 2019Foto: Wikimedia

Baba Vanga, care a prezis cu precizie atacurile de la 11 septembrie şi BREXIT, a făcut predicţii şi pentru anul 2019. Prezicătoarea oarbă bulgară a fost supranumită Nostradamus din Balcani, datorită profeţiilor sale care s-au adeverit.

Baba Vanga, pe numele adevărat Vanghelia Pandeva Dimitrova, care a trăit între anii 1911 şi 1996 şi a devenit celebră în întreaga lume datorită predicţiilor sale, a făcut profeţii şi pentru anul viitor, 2019, scrie ziarul „Daily Mirror”. Spusele acestei clarvăzătoare oarbe, care a prezis BREXIT (n.r.ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană), atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene din New York şi ascensiunea grupării teroriste ISIS, sunt şi astăzi luate în seamă de cei care susţin teorii ale conspiraţiei, deşi a murit de peste 20 de ani. Pentru 2019, ea ar fi prezis prăbişirea economică a Europei şi o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus, Vladimir Putin. Ea considera că ameninţarea pentru liderul de la Kremlin ar veni din interiorul propriei echipe de securitate, dar nu a specificat dacă şeful de stat al Rusiei va muri sau nu în atac. Baba Vanga ar mai fi prezis şi un megatsunami precum cel din 2004 pentru anul viitor, care va lovi în Asia în timp ce un meteorit va ateriza în Rusia. Preşedintele american, Donald Trump, se va îmbolnăvi de o maladie misterioasă, care îl va lăsa surd şi va suferi o traumă la creier. Baba Vanga, care a murit la 85 de ani, care s-a numit Vanghelia Guşterova, după căsătorie, a devenit cunoscută în întreaga lume pentru prezicerile ei şi se spune că a făcut profeţii şi pentru anul 2019

Baba Vanga a făcut predicţii exacte

Clarvăzătoarea bulgară a trăit în zona Rupite din Munţii Kozuh. Ea ar fi căpătat straniile abilităţi paranormale şi şi-ar fi pierdut vederea după ce ar fi fost luată pe sus de o tornadă, în copilărie. Baba Vanga a făcut sute de predicţii pe parcursul a 50 de ani, multe dintre care nu au fost scrise niciodată. Clarvăzătoarea a devenit cunoscută pe plan mondial după ce a prezis scufundarea submarinului Kursk în anul 2000. Milioanele de persoane care cred în abilităţile ei paranormale susţin că putea să comunice prin telepatie şi cu extratereştri. În 1989, bulgaroaica a ghicit că America va fi lovită de un atac terorist săvârşit de „două păsări de oţel”.  „Îngrozitor, îngrozitor! Fraţii americani vor cădea după ce vor fi atacaţi de păsări de oţel. Lupii vor urla în tufişuri şi sânge nevinovat va curge”, a spus ea. Baba Vanga a prezis că extremiştii islamişti vor invada Europa şi conflictul va izbucni după Primăvara Arabă din 2010. Clarvăzătoarea a mai prezis că Vladimir Putin şi Rusia vor domina lumea. În 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov, clarvăzătoarea a spus: „Totul se va topi, ca gheaţa, numai unul va rămâne neatins- gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea mulţi vor fi victime. Nimeni nu va opri Rusia. Totul va fi înlăturat din calea ei şi el va deveni stăpânul lumii”. Specialiştii au calculat că 68% din profeţiile bulgătoaicei s-au împlinit. Susţinătorii ei spun însă că peste 85% dintre predicţiile pe care le-a făcut s-au împlinit. Baba Vanga a făcut predicţii şi pentru anul pe care în curând îl vom începe, 2019.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net