Trei frați români au șocat Italia. Au băgat în comă un conațional după ce l-au bătut pentru 20 de euro

carabinierii-retinere-romani.jpg

Echipaj de carabinieri
Imagine de la acțiunea dfe prindere a românilor
Foto: captură stirileprotv.ro
Citeste tot despre: 

Trei români din Sicilia au fost arestați după un episod de violență care a șocat chiar și italienii obișnuiți cu excesele mafiei din zonă. Cei trei, toți frați, l-au bătut până l-au băgat în spital în comă pe un conațional pentru…20 de euro.

Agresorii sunt trei frați provenind din România, una din persoanele arestate fiind o femeie, relatează stirileprotv.ro preluând publicația La Sicilia.  Detaliile operațiunii au fost dezvăluite în timpul unei conferințe de presă, oficialii poliției povestind că bătaia a avut loc acum câteva zile în via Silvio Pellico, o zonă periferică a orașului Ravanusa.

 

Cine este victima

 

Victima, un tânăr român de 29 de ani, era să moară în urma loviturilor repetate. Pentru ce l-au atacat cei trei români? Ei bine nu atât atacul în sine a șocat autoritățile cât ferocitatea acestuia și faptul că suspecții au fost la un pas să omoare în bătaie un compatriot pentru infima sumă de 20 de euro. Medicii au stabilit că l-au bătut atât de rău încât pacientul este în comă și i-a fost pusă viața în pericol.Cei trei români au fost reținuți de carabinierii din Licata, sub acuzația de vătămare corporală gravă. A fost emis imediat un ordin de arestare cei trei fiind duși deja în arest.  

 

Citiți și

 

Hoţi români prinşi după ce s-au lăudat cu prada pe Internet

 

Cinci români grav răniți într-un atac în Irlanda de Nord

Loading...
 
 

Citește și