Transformarea lui Kate Middleton: de la fata neșlefuită la soția de prinț

kate.jpg

kate middleton
Kate Middleton a ajuns la inima britanicilor datorită apropierii de popor
Foto: Getty

De când a devenit soția prințului William, Kate s-a transformat spectaculos. Din tânăra nerafinată, petrecăreață, cu o vestimentație nedemnă de un membru al familiei regale, Ducesa de Cambridge a devenit o doamnă cu un comportament remarcabil, ce respectă normele impuse de eticheta regală.

Kate nu a fost dintotdeauna femeia îmbrăcată impecabil și cu maniere fără greșeală. Imaginile de pe vremea în care petrecea alături de colegii de facultate se vor șterse pe vecie. Pentru a intra cum se cuvine în familia Reginei Marii Britanii, Kate a fost nevoită să se schimbe radical, conform Daily Mail.

A lucrat la voce, maniere și vestimentație

De la felul de a vorbi, de a se așeza pe scaun și de a strânge mâna persoanelor pe care le cunoaște, ducesa a schimbat multe lucruri și a intrat pe mâna multor specialiști pentru a i se șlefui comportamentul.

Așa se face că soția prințului William a luat lecții care să-i îmbunătățească vorbirea de la unul dintre cei mai reputați profesioniști în domeniu,  Anthony ‘Ant’ Gordon Lennox, care a învățat-o cum să pronunțe, cum să respire, cum să-și controleze vocea și accentul. 

A luat lecții de la soția lui Charles

Soția prințului Charles i-a oferit lui Kate sfaturi prețioase cu privire la maniere. Camilla a învățat-o cum să facă față unor situații care ar putea să o plictisească: "Zâmbește și rămâi mereu atentă", i-a spus ea. 

kate_camilla.jpg

kate middleton camilla
Camilla i-a oferit sfaturi prețioase lui Kate
Foto: Getty

 

Arta conversației, dar și modalitatea ideală de a saluta în public i-au fost insuflate de alte persoane apropiate familiei regale. A fost învățată cum să se așeze și cum să-și păstreze postura mereu dreaptă, să-și țină mâinile împreunate în poală și să nu-și sprijine coatele de mânerele scaunului, cum să iasă dintr-o mașină fără a le oferi fotografilor șansa de a-i poza lenjeria intimă și multe alte trucuri de bună purtare.

Vestimentația ducesei a suferit și ea modificări importante. Nu se mai îmbracă din magazine la care are acces oricine, ci își face haine pe comandă, piese unicat, chiar dacă prețurile sunt astronomice. Apare de multe ori cu brațele acoperite, iar decolteurile sunt aproape inexistente. Părul și machiajul sunt și ele atent pregătite de echipe de profesioniști.

kate_william.jpg

kate william
Kate și William au devenit un etalon al eleganței clasice
Foto: Getty

 

Chiar dacă este printre cele mai iubite personalități din Marea Britanie, Kate și-a atras și o poreclă care nu-i face cinste: Ducesa "Face Puțin", iar asta pentru că în ultima vreme și-a cam neglijat îndatoririle regale.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • printul william

  Prințul William a stârnit curiozitatea tabloidelor internaționale. A lăsat-o pe Kate Middleton acasă, să aibă grijă de copii, în timp ce el a plecat în Kenya, să o vadă pe prima lui iubire. Presa britanică suspectează că William nu a uitat-o pe femeia cu care s-a iubit acum mai bine de 15 ani de zile.

 • kate middleton

  Kate Middleton (34 de ani) a „dat din casă” în cadrul primului interviu televizat în care apare singură. Ducesa de Cambridge a mărturisit că Regina Elisabeta (89 de ani) este îndrăgostită până peste cap de cei doi nepoței ai ei, dar și cum o numește Prințul George pe bunica lui.

 • kate middleton printul william

  Kate Middleton (34 de ani) a încălcat o tradiție regală foarte importantă, veche de 115 ani. Ducesa de Cambridge a decis să nu participe, joi (17 martie), la festivitatea organizată cu ocazia St. Patrick's Day. Ea l-a trimis doar pe soțul ei, Prințul William (33 de ani), să-i țină locul, Kate rămânând acasă cu cei doi copii ai săi, George (2 ani) și Charlotte (10 luni).

 • kate william

  Deşi sunt iubiţi nu numai de poporul britanic, ci peste tot în lume, iată că Prinţul William şi Ducesa Kate Middleton generează şi controverse. Ultima ispravă este legată de faptul că au folosit un avion privat pentru a merge în vacanţă, în timp ce englezii de rând se confruntă cu probleme legate de salarizare.

 • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

 • kate middleton printesa diana

  Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1