Thomas Markle, un nou atac la adresa ducilor de Sussex! Ce acuzaţii grave îi aduce fiicei sale, Meghan

profimedia-0494510294.jpg

meghan markle si thomas markle
Thomas Markle şi Meghan atunci când ducesa de Sussex era adolescentă
Foto: Profimedia

Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu aproximativ două luni. Aşadar, au renunţat la titlurile pe care le deţineau şi la banii primiţi din partea contribuabililor pentru a-şi reface viaţa departe de atenţia publică. Cu toate acestea, tatăl ducesei de Sussex continuă să adreseze cuvinte dure celor doi îndrăgostiţi, judecându-i aspru pentru decizia luată. Încă de când Meghan s-a logodit cu prinţul Harry, Thomas Markle a oferit interviuri în care a folosit termeni plini de venin la adresa fiicei sale. Iată că nici măcar retragerea ei din rândul membrilor CaseI Regale nu îl determină pe Thomas să înceteze acuzaţiile.

Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, a lansat un nou atac dur la adresa cuplului Meghan Markle şi prinţul Harry. După ce au fost nevoiţi să renunţe la numele Royal din brandul Royal Sussex, cei doi şi-au exprimat indignarea prin intermediul reţelelor de socializare şi au subliniat că Casa Regalp britanică nu are niciun drept asupra numelui Royal în afara graniţelor Marii Britanii. Ducii de Sussex au investit mii de lire sterline pentru a construi un site pentru brandul Sussex Royal, însă se pare că totul a fost în zadar, căci regina nu este de acord ca aceştia să folosească cuvântul "royal" pentru a contribui la promovarea lui. 

thomas-markle-meghan-sarcna.png

thomas markle
Thomas Markle nu încetează să îşi atace fiica cu orice ocazie
Foto:Arhivă personală

Thomas Markle lansează un nou atac la adresa ducilor de Sussex

Meghan şi prinţul Harry şi-au manifestat nemulţumirea faţă de decizia reginei şi au susţinut vehement că nici Casa Regală, nici Guvernul britanic nu ar avea nici un temei legal pentru a-i putea opri din utlizarea numelui de Sussex Royal. Thomas Markle a profitat de revolta celor doi pentru a-şi exprima dezacordul faţă de modalitatea în care cuplul gestionează starea oarecum conflictuală în care ei se află în raport cu regina.

Mai mult decât atât, Thomas Markle o acuză pe Meghan că şi-a abandonat întreaga familie şi a lăsat în urmă Casa Regală ca şi cum aceasta nu ar fi avut niciodată o însemnătate pentru ea. „Nu cred că au dreptul să se adreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle, potrivit dailymail.co.uk.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1