Te tunde perfect, deşi nu are mâini

Ultima actualizare:

    Gabriel Heredia  a fost invitat la mai  multe emisiuni  de televiziune  argentiniene
Gabriel Heredia a fost invitat la mai multe emisiuni de televiziune argentiniene

Şi-a văzut visul cu ochii! Gabriel Heredia, de 20 de ani, a devenit o vedetă în toată Argentina după ce şi-a demonstrat măiestria în cadrul unei emisiuni de televiziune. Gabriel s-a născut fără jumătate din antebraţe şi până la 14 ani a stat în coaforul mamei lui şi a învăţat meserie. Însă când a terminat liceul, Gabriel a şocat planeta.

În ciuda handicapului său, Gabriel Heredia a visat să îşi câştige singur pâinea într-o bună zi. Băiatul care a copilărit într-un cartier din Buenos Aires a fost întotdeauna înconjurat de prieteni care l-au ajutat şi de o familie care l-a protejat de orice greutăţi. L-a inspirat însă enorm mama lui, care lucra într-un coafor. L

a 14 ani, i-a furat cheile şi a început să se antreneze în secret cu ustensilele de tuns şi bărbierit. În numai doi ani, toţi prietenii lui erau tunşi de Gabriel şi aveau frizuri extrem de elaborate şi atent desenate. Unul dintre băieţi a ajuns la un concurs de dansuri organizat la un post de televiziune, a povestit că freza lui ciudată a fost realizată de „frizerul fără mâini”, care era prietenul lui din copilărie. A doua zi, toate televiziunile îl aşteptau pe Gabriel să intre în frizerie. 


    Tânărul de 20 de  ani s-a specializat  în frizuri complicate,  de mare precizie
Tânărul de 20 de ani s-a specializat în frizuri complicate, de mare precizie

„Am învăţat să tund, să îmi iau singur un pahar cu apă, am studiat arta bărbilor şi a tunsului şi am învăţat chiar să merg pe bicicletă, pe motocicletă şi să conduc o maşină. Mă simt ca un om obişnuit”, a declarat Gabriel.

Tânărul lucrează în prezent în cadrul unui program guvernamental de integrare în societate a persoanelor cu handicap. În timpul liber, lucrează în cadrul altei organizaţii caritabile, Argentina Corta, unde mai mulţi bărbieri şi frizeri merg în cartierele sărace pentru a tunde persoanele defavorizate. „Îmi iubesc meseria pentru că datorită eforturilor mele oamenii ajung să arate mai elegant, se simt mai frumoşi şi fac lucruri care le schimbă viaţa”, a explicat tânărul.

Gabriel şi-a deschis propria frizerie unde s-a specializat în tunsul bărbilor şi în frizuri cu modele tribale. Iubita lui, Yanina, se ocupă de partea administrativă a afacerii, iar el de partea de servicii. Visul lor este să deschidă o şcoală de tuns pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net