Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță. Unde s-a petrecut incidentul

Ultima actualizare:

    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

O tânără în vârstă de 19 ani din India, infectată cu COVID-19, ar fi fost violată sâmbătă seara de un paramedic în ambulanță, în drum spre spitalul din Pandalam, informează presa internațională.

Paramedicul a preluat victima împreună cu o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, după ce ambele au fost testate pozitiv pentru coronavirus. După ce a lăsat-o pe femeia mai în vârstă, într-un centru Covid din Aranmula, paramedicul a pornit cu victima spre centrul de tratament pentru coronavirus din Pandalam. 

Când a ajuns la destinație, tânăra a povestit incidentul, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat duminică dimineața. Potrivit site-ului Bangalore Mirror, citat de Daily Mail, paramedicul a dus-o pe tânără într-o zonă retrasă, și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe aceasta în jurul orei 22:00.

Când a ajuns la spital, tânăra a povestit conducerii spitalului că a fost violată de paramedicul ambulanței, iar bărbatul a fost arestat duminică dimineață. Ministrul Sănătății din India, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind „șocant” și „inuman”. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net