Sunt nedespărţiţi de 80 de ani. Care este secretul căsniciei lor

Ultima actualizare:

    3 august 2019 - Jack şi Joan se iubesc ca în prima ziFoto: Profimedia
3 august 2019 - Jack şi Joan se iubesc ca în prima ziFoto: Profimedia

Jack şi Joan Bare s-au căsătorit la 3 august 1939 şi se iubesc ca în prima zi, încă dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial. Bărbatul în vârstă de 102 ani şi soţia sa de 100 de ani şi-au sărbătorit cea de-a 80-a aniversare a nunţii alături de familie.

Soţii Bare spun că motivul pentru care căsătoria lor a durat atât de mult este că ”nu se culcă niciodată certaţi”. Cei doi sunt originari din Kendal, Cumbria, Anglia, şi trăiesc de 29.225 de zile (n.r. din 3 august 1939 până azi) ca într-un film marca Disney. Fiica lor, Gill Skelton (75 de ani), spune:  ”Cred cu adevărat că sunt încă îndrăgostiţi şi încă se îngrijesc unul de celălalt”.

S-au cunoscut la un club de ciclism, iar, câţiva ani mai târziu, s-au căsătorit. Gill, care e la rândul ei măritată de 52 de ani, povesteşte: ”Atunci mama se întâlnea cu altcineva, dar l-a cunoscut pe tata şi... asta a fost”. Joan Bare obişnuia să lucreze pentru tatăl ei, care era măcelar. Apoi a început să lucreze la o croitorie. Jack Bare a lucrat ca inginer. Străbunicuţa de 100 de ani a spus: ”Parcă ieri ne-am cunoscut”.

3 august 1939 - Ca doi porumbei se îndreptau către altar pentru a-şi jura credinţă veşnică
3 august 1939 - Ca doi porumbei se îndreptau către altar pentru a-şi jura credinţă veşnică

Perechea obişnuia să călătorească prin Europa după ce a ieşit la pensie, iar în timpul călătoriilor, Joan Bare învăţa maicile din mănăstirile italieneşti limba engleză.

Secretul unei căsnicii frumoase şi liniştite este unul simplu: ”Sfatul meu este să vorbiţi despre lucruri şi să nu vă culcaţi supăraţi”, susţine soţia lui Jack Bare.

Cei doi au două nepoate, Jane şi Caroline, şi patru strănepoţi Toby, 17 ani, Charlotte, 14 ani, Isabel, 12 ani, şi Reuben, 8 ani. Jack Bare a spus: ”Uneori mă întreb unde a trecut timpul, dar apoi mă uit la strănepoţii mei şi îmi dau seama”. Familia Bare este cuplul în viaţă cu cea mai lungă căsnicie. Fostul record a fost stabilit de Herbert şi Zelmira Fisher, la 86 de ani, care au încetat din viaţă în 2011 şi respectiv 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net