Știrea falsă că Regina Elisabeta a murit i-a panicat pe fanii casei regale a Marii Britanii!

regina-elisabeta.jpg

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarh
Foto: Getty

În noaptea de duminică spre luni (1-2 decembrie), pe Twitter a apărut zvonul că Regina Elisabeta ar fi murit în urma unui atac de cord. „Vestea” s-a viralizat rapid, iar rețelele sociale au fost împânzite de articole și postări legate de moartea Reginei Marii Britanii.

Se pare că zvonurile ar fi început întâi pe Whatsapp, apoi s-au răspândit pe celelalte rețele sociale. Charlie Proctor, editorul-șef al Royal Centrel, a fost nevoit să nege zvonurile morții Reginei Elisabeta, pe Twitter. 

„Văd că a venit acel moment din an în care trebuie să neg zvonurile că Majestatea Sa s-a stins din viață. Regina nu e moartă! Este ăn viață, se simte bine și abia așteaptă să susțină un dineu oficial unde îl așteaptă pe Donald Trump, dar și pe alți lideri, la Palatul Buckingham, marți (3 decembrie), la recepția NATO”, a scris Charlie proctor, pe Twitter.

Ce se va întâmpla după moartea Reginei Marii Britanii

Nu este pentru prima oară când apar zvonuri care sugerează că Regina Marii Britanii a murit. În luna ianuarie, o altă „bârfă” răspândită în mediul online a pornit după ce Majestatea Sa a fost văzută ducându-se la biserică. De aici, au apărut zvonuri că Regina este pe moarte. La vârsta de 93 de ani, Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh. După moartea acesteia, prințul Charles va deveni Rege, potrivit meaww.com Prințul de Wales s-a pregătit pentru acest rol toată viața lui, susține expertul regal Penny Junor. 

„El va fi cel mai bine pregătit monarh pe care l-a avut Marea Britanie, cel puțin în viziunea mea. Va fi un rege foarte bun”, a mărturisit Junor. 

Citește și

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1