A spart 34.000 € ca să-şi decoreze casa de Crăciun

c124_foto2-90-60-profimedia.jpg

Bunica are o colecţie de 73 de oameni de zăpadă din pluş
foto: profimedia
Citeste tot despre: 

Nu se uită la bani când este vorba de Crăciun! Pentru a-şi împodobi casa, Betty-Ann Jones din Pontardawe, Ţara Galilor, a cheltuit echivalentul a 34.000 de euro (158.242 de lei) pe decoraţiuni de sărbătoare.

Încă din luna august, bunica Betty-Ann Jones (76 de ani) a început să-şi împodobească locuinţa pentru Crăciun. Are 2.000 de globuri, păpuşi, animale de pluş şi alte decoraţiuni, în afară de 14.000 de beculeţe care au costat o sumă imensă. A avut nevoie de mult timp ca să le aranjeze.
De aceea a început să-şi decoreze casa atât de devreme. Betty-Ann este mai entuziasmată de împodobirea de sărbătoare chiar şi decât cei trei nepoţi ai ei, care au vârste de 7 ani, 11 ani, respectiv 13 ani. Soţul ei, în schimb, Keith Jones, de 76 de ani, nu e deloc încântat de “aranjamentele feerice” pe care spune ea că le face. Ba, mai mult, bărbatul zice că soţia sa “are o doagă sărită”, fiindcă împodobeşte un brad de Crăciun şi la toaletă. Betty-Ann Jones a adunat decoraţiunile şi luminiţele de ani de zile şi a ţinut strict socoteala preţurilor lor. De aceea ştie precis cât au costat-o podoabele de Crăciun, pe care le adoră. Bunica şi-a pus în living o sanie de 2 metri, cu păpuşi, şi colecţia de 73 de superbi oameni de zăpadă de pluş.

c224_foto1-6col-170-profime.jpg

În living şi-a pus o sanie de 2 metri cu păpuşi
foto: profimedia

“Ştiu că pare nebunie ceea ce fac. Însă îmi place Crăciunul şi mă simt cel mai bine când încep să împodobesc casa cu luni de zile înainte de Sărbători. Pe pereţi, înlocuiesc fotografiile şi tablourile cu ciorăpei de sărbătoare pentru fiecare membru al familiei. Chiar şi fiul şi nora mea spun că am luat-o razna. Însă nepoţilor le place mult casa împodobită”, a povestit Betty-Ann Jones. Bunica şi-a adus decoraţiuni din multe ţări. Îi plac cele din pieţele de Crăciun din Germania şi cele din Florida şi Las Vegas, SUA. Cel mai mult îi place un Moş Crăciun de 1,8 metri înălţime, pe care îl păstrează tot timpul la vedere, nu numai de Sărbători.
Loading...

Citește și

  • decoratiuni handmade Craciun sarbatori brad

    De Crăciun îți poți decora casa cu tot felul de obiecte la îndemnă sau poți oferi celor dragi un cadou festiv unic, făcut chiar de tine!

  • Sărbătorile se apropie şi ne pregătim să împodobim bradul de Crăciun! Cu această ocazie, experţii britanici prezintă sfaturi care ne ajută să-l împodobim cât mai frumos. În primul rând ei ne recomandă să cumpărăm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, să poziţionăm decoraţiunile în zig-zag şi să aşezăm luminiţele în jurul trunchiului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1